S'han fet públics els nominats i les nominades a la Nit de l'Esportista 2018

La cerimònia de lliurament de guardons tindrà lloc el dia 15 de març

Nit de l'Esportista 2018El Teatre Principal (pl. de Maragall, 2) acollirà el proper divendres 15 de març a les 18.45 h demà la celebració de La Nit de l'Esportista 2018, un certamen organitzat anualment per l'Ajuntament de Terrassa i el Diari de Terrassa amb l'objectiu de retre homenatge a l'esport terrassenc a través dels seus i les seves protagonistes.

Des de fa 43 anys el món de l'esport terrassenc es reuneix en un acte multitudinari per poder premiar i reconèixer els èxits i mèrits esportius aconseguits pels i les esportistes terrassencs i terrassenques al llarg de tot l'any immediatament anterior al de la data de realització de l'acte en competicions i esdeveniments esportius. Un acte que compta amb l'assistència de representants de la major part d'entitats esportives de la ciutat i presidit tradicionalment per l'alcalde, així com per la regidoria d'esports de la ciutat.

L'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, lliurarà el Premi Lluís Francino i Riera al Millor Esportista 2018 i farà la cloenda de la Nit de l'Esportista 2018. A l'acte, que serà conduït pel periodista David Marcet i comptarà amb l'actuació del còmic i monologuista, Tomás García, també hi assistiran el tinent d'alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado; la regidora d'Esports, Eva Candela; portaveus de Grups Municipals; i membres de la Corporació Local.

El jurat de la Nit de l'Esportista 2018 està format per: Òscar Pericas, Josep Cadalso Jordi Guillem, Joan Gutiérrez, Carla Campo, Sílvia Bonastre i Marta Carreras.

Els i les particulars que vulguin assistir a la Nit de l'Esportista 2018 s'hauran de posar en contacte amb el Servei d'Esports de l'Ajuntament de Terrassa trucant al telèfon 93 783 27 11 o enviant un correu electrònic a l'adreça servei.esports@terrassa.cat. Les invitacions estaran condicionades a la disponibilitat d'aforament.