Tall de circulació als carrers de Pitàgores i del Doctor Salvà per obres de millora del clavegueram

La mesura serà efectiva des d'avui, dimarts, fins divendres, 26 de novembre

Les obres de reparació i millora de la xarxa de clavegueram que es farà als carrers de Pitàgores -entre els carrers d'Ausiàs Marc i de Pasteur- i del Doctor Salvà -entre els carrers de Faraday i de Galvani, comportaran un tall total de la circulació en els trams afectats. Així, els vehicles s'hauran de desviar pels itineraris alternatius previstos a la zona des d'avui, dimarts, i fins divendres, 26 de novembre, data de finalització prevista dels treballs.

L'actuació al carrer de Pitàgores se centra en substituir el tram de la xarxa de clavegueram comprès entre els carrers d'Ausiàs Marc i de Pasteur, que està en mal estat. Les obres van a càrrec de l'empresa Infraestructures Serveis Obres Vallès S.L., amb un pressupost d'adjudicació és de 45.129,20 euros.

Pel que fa al carrer del Doctor Salvà, els treballs consisteixen a renovar el clavegueram que hi ha en el tram comprès entre els carrers de Faraday i de Galvani, ja que es troba molt deteriorat, i connectar-lo a la xarxa municipal. Les obres van a càrrec de l'empresa Excavaciones Caceres S.L. i el pressupost d'adjudicació és de 46.492,28 euros.

 

Altres actuacions

Avui dimarts també es posen en marxa els treballs al carrer de la Mare de Déu dels Àngels, en el tram entre el passeig del Vint-i-dos de Juliol i el carrer de Cervantes. En aquest cas, s'habilitarà una xarxa de clavegueram al tram comprès entre el número 118 d'aquest carrer fins al passeig del Vint-i-dos de Juliol. Fins ara, la majoria dels habitatges de la zona aboquen les aigües residuals a través de xarxes comunitàries pels patis posteriors. L'execució d'aquest projecte facilitarà que aquests habitatges es puguin connectar al pou de la xarxa existent al carrer de Cervantes. Les obres van a càrrec de l'empresa Asfaltos Barcino S.L. i el pressupost d'adjudicació és de 28.310.89 euros.

Tots els treballs tenen un termini d'execució de 6 setmanes i formen part del programa Terrassa Barris en Marxa. Les obres comporten l'enderroc del paviment asfàltic, el trencament del col·lector existent i dels trams de voreres i bordons, així com els elements de vialitat necessaris per a la correcta execució de les obres i la reconnexió dels claveguerons existents als nous trams de la xarxa de clavegueram. En aquest cas, no es preveuen afectacions a la xarxa de serveis públics de distribució o subministrament, ni tampoc a cap línia d'autobús.

 

Carrer de Sant Isidre

D'altra banda, la setmana passada es van iniciar els treballs de millora de la xarxa de clavegueram al carrer de Sant Isidre, entre els números 2 i 22, en el tram comprès entre els carrers de Sant Leopold i de Sant Llorenç. En aquest cas, es tracta d'ampliar el clavegueram fins al número 22 i connectar-lo a la xarxa municipal. El projecte també inclou l'enderroc del paviment, el trencament d'un tram de col·lector existent, i els trams de voreres, bordons i els elements de vialitat necessaris per executar l'obra. Els treballs, que van a càrrec de l'empresa Asfaltats Riba, finalitzaran el pròxim dia 9 de novembre. El pressupost d'adjudicació és de 25.834,93 euros.