Terrassa participa al B-Travel, el saló del turisme de Barcelona

L'Ajuntament promocionarà principalment la quinzena edició de la Fira Modernista 

L'Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Turisme, participa al B-Travel, el saló del turisme de Barcelona. Com en edicions anteriors, Terrassa hi participa a través de la Diputació de Barcelona i comptarà amb un espai propi dins de l'estand de l'Agència Catalana de Turisme. La regidora de Turisme, Rosa Maria Ribera, assistirà a l'acte d'inauguració, que tindrà lloc aquest divendres.

Durant els tres dies que durarà el certamen, Terrassa donarà a conèixer l'oferta turística de la ciutat i promocionarà especialment la Fira Modernista, que se celebra els propers dies 12, 13 i 14  de maig. Així, el servei de Turisme sortejarà entre tots els visitants de l'estand que hi estiguin interessats, cinc paquets 2x1 en les rutes turístiques programades dins del cap de setmana de la Fira Modernista 2017, així com cinc productes de la botiga Terrassa Turisme. A més, al llarg de la jornada de dissabte es promocionarà la Fira Modernista amb l'actuació dels Gegantons Modernistes amb diverses actuacions pels espais del Saló. Les ballades aniran acompanyades del repartiment de materials de difusió entre el públic.

D'altra banda, també es promocionaran les quatre rutes turístiques que ofereix la ciutat al llarg de l'any de forma permanent: Un tastet pel modernisme industrial Terrassenc, La Seu d'Ègara, un tresor amagat, Pinzellades modernistes i Fàbrica i somnis. Així, els visitants podran participar també en el sorteig de cinc vals per a dues persones per gaudir de qualsevol de les quatre propostes programades en cap de setmana al llarg de tot l'any. Alguns els sortejarà directament el servei de Turisme i altres, l'associació Xarxa del Turisme Industrial de Catalunya (XATIC), que també té un espai al Saló. Durant el saló, també es promocionarà de forma específica les visites turístiques que de forma gratuïta es realitzen a la Masia Freixa, de dilluns a diumenge, a les 12 del migdia.

El saló B-Travel

El saló B-Travel és un dels punts de trobada més importants del sector turístic a la ciutat de Barcelona i Catalunya. El Servei de Turisme de l'Ajuntament de Terrassa serà present al Saló B-Travel els dies 21, 22 i 23 d'abril, en horari de 10 a 20 h, a través de la Diputació de Barcelona, on disposarà d'un espai específic a l'estand de l'Agència Catalana de Turisme.