Terrassa participa al Saló Internacional de Turisme de Barcelona B-Travel

L'Ajuntament promocionarà principalment la dissetena edició de la Fira Modernista

Saló B-TravelL'Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Turisme, participa al B-Travel, el Saló del Turisme de Barcelona. Com en edicions anteriors, Terrassa hi participa a través de la Diputació de Barcelona i la marca "Barcelona es molt més" i comptarà amb un espai propi dins de l'estand de l'Agència Catalana de Turisme.

L'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, acompanyat del tinent d'alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat i regidor de Turisme, Amadeu Aguado, assistirà a la jornada inaugural del Saló que tindrà lloc demà divendres 22 de març. El tinent d'alcalde també participarà en l'acte d'inauguració, que tindrà lloc a les 12.30 h. Durant els tres dies que durarà el certamen, del 22 al 24 de març, Terrassa donarà a conèixer l'oferta turística de la ciutat i promocionarà especialment la Fira Modernista, que enguany se celebrarà els dies 10, 11 i 12 de maig.

A més, el Servei de Turisme sortejarà entre tots els visitants de l'estand que hi estiguin interessats, 5 paquets 2x1 en les rutes turístiques programades dins del cap de setmana de la Fira Modernista 2019, així com 5 productes de la botiga Terrassa Turisme.

Durant el Saló, el Servei de Turisme de l'Ajuntament de Terrassa també repartirà entre els visitants material de difusió al voltant del programa de visites guiades de l'any 2019 així com de les rutes turístiques que ofereix la ciutat al llarg de l'any de forma permanent ("Fàbrica i Somnis: Industrials i obrers a la Terrassa del 1900"; "Un tastet pel modernisme industrial terrassenc"; "La Seu d'Ègara, un tresor amagat"; "Flors i Jardins modernistes"; "Torre del Palau:Terracium Castellum, el sentinella de la ciutat") i informació específica sobre les visites turístiques que de forma gratuïta es realitzen a la Masia Freixa, de dilluns a diumenge, a les 12 del migdia.

D'altra banda, la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya, la XATIC, també promocionarà les rutes turístiques a Terrassa amb el sorteig de 5 paquets per a dues persones per participar en qualsevol de les 5 propostes programades en cap de setmana al llarg de tot l'any i amb el sorteig de 5 puzles de la Masia Freixa.

El Saló B-Travel

El Saló B-Travel és un dels punts de trobada més importants del sector turístic a la ciutat de Barcelona i Catalunya. El Servei de Turisme de l'Ajuntament de Terrassa serà present al Saló B-Travel els dies 22, 23 i 24 de març, en horari de 10 a 20 h divendres i dissabte i de 10 a 18 h diumenge a través de la Diputació de Barcelona, on disposarà d'un espai específic a l'estand de l'Agència Catalana de Turisme.