Tot a punt per a l'inici de la temporada de bany a Terrassa

Les piscines municipals obriran dissabte 24 de juny fins diumenge 3 de setembre i l'Ajuntament manté les mateixes tarifes que l'any passat

Piscina de VallparadísLa temporada de bany a les piscines municipals de Vallparadís, les Arenes, Sant Llorenç i la Maurina s'iniciarà el dissabte 24 de juny i s'allargarà fins al diumenge 3 de setembre, establint-se així una temporada de bany que sumarà un total de 72 díes.

Com ja s'ha fet en els darrers anys, l'Ajuntament  mantindrà l'entrada gratuïta per a les persones menors de 14 anys sempre que aquestes vagin acompanyades d'una persona major d'edat (amb un màxim de 4 menors per adult).

A més, la resta de tarifes es mantenen sense canvis respecte s l'any passat:

  • Entrada general de matí o tarda: 2,50 euros
  • Entrada per a persones de 65 o més i persones jubilades: 2 euros. En el cas de les persones jubilades, caldrà que aquestes acreditin presencialment a la taquilla la seva condició abans per poder adquirir la seva entrada.
  • Entrada general per escoles i casals: 1,75 euros
  • Targeta multi bany de 10 usos: 20 euros 

Per fer més fàcil l'accés dels usuaris i usuàries a les piscines municipals  les entrades es podran comprar a través de la pàgina web www.terrassa.cat/piscines amb tres dies d'antel·lació al moment en què es vulgui fer ús de la instal·lació, a partir de les 21 h. 

A més, les entrades també es podran adquirir a les mateixes taquilles de les piscines mitjançant pagament en efectiu o amb targeta de crèdit o dèbit.

Per quart any consecutiu, s'obre el servei en dos torns de bany, de matí i de tarda, i no s'ha posat a la venda cap tipus d'abonament de temporada amb l'objectiu d'oferir més oportunitats de bany a la ciutadania. També es manté l'opció d'adquirir les targetes multibany de 10 entrades.

Les persones que hagin adquirit una entrada prèviament i no puguin fer-ne ús, la podran anul·lar fins a dues hores abans del torn de bany que correspongui (màxim a les 8.30 h en torn de matí i les 13.30 h en torn de tarda). L'import de les entrades anul·lades passaran a un abonament moneder que es podrà utilitzar per a una altra compra d'entrades.

D'altra banda, i com ja és habitual, de dilluns a divendres, es reservarà una part dels aforaments a garantir les activitats de casals d'estiu i campus esportius amb un terç de la capacitat disponible.

Es mantenen els horaris de matí i tarda 

Per garantir la correcta realització de les tasques de neteja i desinfecció de les instal·lacions, facilitar l'entrada al màxim nombre de persones i assegurar la rotació de banyistes s'establiran dos torns de bany, un de mati (de 10.30 a 14.10 h) i un de tarda (de 15.30 a 19.10 h). Els vestidors i lavabos de les instal·lacions estaran oberts de 10.30 a 14.30 h durant el matí i de 15.30 a 19.30 h en horari de tarda per tal que els usuaris i usuàries disposin del temps necessàri per utilitzar aquests serveis un cop finalitzat l'horari de bany.

Es manté la mesura introduïda l'any passat i per garantir una correcta utilització i facillitar l'accés de tothom a les zones de pícnic caldrà reservar prèviament les taules situades en aquests espais per poder-ne fer ús a qualsevol de les quatre piscines municipals. Les reserves es podran fer a través de la pàgina web municipal: https://www.terrassa.cat/piscines i es podrà disposar de la taula durant un temps màxim d'una hora a escollir entre les franges horàries disponibles (d'11 a 12 h; de 12 a 13 h i de 13 a 14 h durant el torn de matí o de 16 a 17 h, de 17 a 18 h i de 18 a 19 h durant el torn de tarda).

El servei de guarda-roba estarà disponible únicament per dipositar objectes de gran tamany com ara neveres portàtils, bosses amb menjar o cascos. En cap cas es podran guardar bicicletes, vehicles de mobilitat personal o similars, que tenen uns espais habilitats fora del recinte de les piscines.

Per evitar possibles inconvenients es reforçaran els serveis d'atenció i informació amb l'objectiu de  minimitzar les cues d'entrada i el temps d'espera per accedir a les instal·lacions.