Comença el Tastet d'Esports, un projecte que vol apropar joves de la ciutat a través de l'esport

Joves entre 15 i 22 anys podran participar en entrenaments de voleibol i futbol americà

Logo Districte JoveEl Servei de Joventut i Lleure de l'Ajuntament de Terrassa, conjuntament amb el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa i el Servei de Ciutadania i Qualitat Democràtica, ha posat en marxa aquesta setmana la primera edició de Tastet d'Esports. Aquest nou projecte, vinculat a Districte Jove i al projecte de dinamització de la pista esportiva de Ca n'Anglada, vol oferir la possibilitat de provar diferents activitats esportives a joves de diferents barris de la ciutat.

El projecte Tastet d'Esports busca a través de la pràctica d'esport un apropament entre joves de diferents barris de Terrassa. A més, els ofereix  altres alternatives de participació dins de la ciutat, ja que podran participar de sessions dirigides pel Club Voleibol Terrassa i els Terrassa Reds Football American Club. Tots dos clubs oferiran entrenaments dirigits pels tècnics de les entitats i podran compartir espai amb els esportistes de l'equip.

L'acció va dirigida a joves d'entre 15 i 22 anys que tinguin interès en participar en activitats i relacionar-se amb altres joves del municipi. Els organitzadors esperen la participació d'un grup de 30 joves, aproximadament.

La primera edició de Tastet d'Esports es porta a terme de març a abril, amb un total de 10 sessions de 2h i 30 minuts de durada cadascuna, el que significa un total de 25 hores d'intervenció grupal. Per a la realització de les sessions de pràctica de les diferents modalitats esportives es divideix els participants en dos grups de 15 persones, i cadascun practicarà un esport diferent.

L'horari de les sessions esportives és el següent :

Voleibol Terrassa, a l'escola Pere Viver : 

Grup A

Dilluns 14  de març. 
Dijous 17 de març. 

Grup B       

Dilluns 4 d'abril.  
Dijous 7 d'abril. 

Reds de Terrassa, a les instal·lacions municipals de Can Jofresa: 

Grup A       

Dilluns 4 d'abril.
Dimecres 6 d'abril.

Grup B

Dilluns 14  de març. 

Dimecres 16 de març.