S'obre el termini d'inscripció per participar a la XIX Pedalada de Festa Major – Decabike 2016

La cursa se celebrarà el 2 de juliol i està oberta al públic de totes les edats

Sortida Pedalada Festa Major

Demà dimarts, 21 de juny, s'obre el termini d'inscripció per participar a la XIX Pedalada Popular de Festa Major – Decabike 2016, que es correrà dissabte 2 de juliol. Les persones interessades en participar d'aquesta activitat, que forma part del programa de la Festa Major de Terrassa 2016, podran formular les seves inscripcions, fins al 30 de juny, a la Botiga Decathlon-Terrassa ( av. del Tèxtil, 1. Tel. 93 731 81 00), a la Casa Soler i Palet (Font Vella, 28. Tel. 93 783 27 11) i l'establiment Cicles Morenito (ctra. Montcada, 398. Tel. 93 785 50 68). I també ho podran fer el mateix dia de l'activitat, dissabte 2 de juliol, entre les 8:30 h. i les 9:45 h., a la sortida de la prova (pl. de Ricard Camí). 

Les inscripcions són gratuïtes i estan obertes al públic de totes les edats.  L'any passat, la prova va aplegar un total de 1.900 inscrits. La cursa, organitzada per l'Ajuntament de Terrassa, la Comissió de la Festa de la Bicicleta i Decathlon, tindrà un recorregut aproximat de 10 quilòmetres. La sortida està prevista a les 10 del matí a la plaça de Ricard Camí, i l'arribada al Parc de Vallparadís (Pla del Castell). La Pedalada travesarà les principals vies de la ciutat: Rambla d'Ègara, av. Josep Tarradellas, av. Abat Marcet, av. Jaume I, ctra. Castellar, av. Barcelona, ctra. de Montcada, c/ Vinyals, Portal de Sant Roc, Rambla d'Ègara i Passeig 22 de juliol, fins creuar la meta (pl. de Ricard Camí). 

Un cop finalitzada la prova, hi haurà esmorzar i refrigeri per a tothom. A més, l'organització entregarà un obsequi a tots els participants. També es farà un reconeixement als participants més grans (en categoria femenina i masculina), als participants més joves (en categoria femenina i masculina), a la bicicleta més "tuning" i al participant més elegant de la prova. 

Trobareu més informació a www.terrassa.cat/ca/activitats-esportives-de-festa-major.