Diferents activitats donen a conèixer demà la plaça de Salvador Dalí a la ciutadania

Aquest divendres es presenta el monòlit dedicat a l'artista empordanès que dóna nom a aquesta plaça del barri de la Cogullada, entre d'altres actes

Plaça Salvador DalíUn seguit d'actes a l'entorn de la plaça de Salvador Dalí, situada al barri de La Cogullada (a la confluència dels carrers d'Edison i del Mossèn Josep Moncau) divulgaran aquest divendres, 13 de maig, a la tarda la figura del pintor empordanès que dóna nom a aquest espai públic i donaran a conèixer la plaça a la ciutadania. Un concurs de dibuix per a infants i adults, una conferència a l'entorn de la figura de Dalí, un berenar i exhibicions de ball són algunes de les propostes organitzades per l'Associació de Veïns de la Cogullada, l'Escola El Vallès i l'Ajuntament de Terrassa, que donen forma al programa d'activitats que es duran a terme al llarg de la tarda de divendres. 

Les activitats a la plaça començaran a partir de les 16 h amb el concurs de dibuix i pintura ràpida "Terrassa vista amb els ulls de Dalí", per a adults i infants. A les 18 h tindrà lloc a la sala d'actes de Foment de Terrassa (ctra. de Martorell, 95), la conferència a l'entorn de la figura de Salvador Dalí, a càrrec de la historiadora de l'Art Anna Fernández i la fotoperiodista Joana Biarnés, que explicarà la seva experiència i vivències personals amb l'artista. 

A les 19.30 h., es presentarà el nou monòlit instal·lat a la plaça de Salvador Dalí, obra de l'escultor Pere Puigdomènech. Al llarg de a tarda es celebraran en aquest espai públic tallers infantils de dibuix i pintura i l'"Exposició de les Obres d'aproximació a Dalí", a càrrec dels alumnes de l'Escola El Vallès. A partir de les 20 h., arribarà el torn d'una exhibició de danses d'arreu del món", a càrrec de l'alumnat de l'Escola El Vallès, i altres exhibicions de ball de Bollywood, zumba i hip-hop, organitzada per l'AVV. de la Cogullada, que clourà les activitats programades a la plaça.