El Pla de Barris de la Maurina i l'OFIMAPE inicien una experiència pilot per prevenir incendis a les llars

La primera activitat tindrà lloc el dijous al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany

Cartell, a casa prevencióEl Programa de dinamització i suport a les comunitats de veïns del Pla de Barris de la Maurina ha impulsat unes accions preventives i formatives al voltant de la prevenció d'incendis a les llars. La col·laboració amb el cos de Bombers i els agents energètics de l'Oficina Municipal d'Atenció a la Pobresa Energètica i Promoció de l'Eficiència Energètica (OFIMAPE) ha propiciat que aquesta experiència es presenti al districte 4 com a una prova pilot, amb possibilitats de continuïtat i d'estendre's a altres districtes de la ciutat, així com a associacions veïnals o entitats socials.

Així, i com a primera acció d'aquesta prova pilot, el Centre Cívic Municipal Maria Aurèlia Capmany acollirà aquest dijous 25 de febrer la xerrada "A casa, prevenció. Estalvia energia, no cremis la casa" a càrrec del cap de Bombers de Terrassa, Jordi Moreno, i d'agents energètics de l'OFIMAPE. L'acte, que començarà a les 18:30 h, és una de les primeres accions dels serveis de prevenció, informació i difusió que impulsa l'OFIMAPE amb la finalitat de donar eines que facilitin una millor eficiència a les llars de la ciutat, sempre en unes condicions òptimes de seguretat.

El contingut de la xerrada se centrarà en les actuacions que s'han de portar a terme davant d'un incendi a la llar, ja sigui a la cuina, en quadres elèctrics o en aparells de calefacció. La formació anirà a càrrec dels Bombers de Terrassa, mentre que dels consells i de la informació de caire més tècnic se'n faran càrrec els agents energètics de l'OFIMAPE.