El programa ‘Activa el +60' proposa una setantena d'activitats per a gent gran aquest 2020

El catàleg de propostes s'adreça a tota la ciutadania de 60 anys o més

logo activa +60L'Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Promoció de la Gent Gran, organitza una nova edició del programa "Activa el +60", amb el qual cada any es posa a disposició de les persones grans de la ciutat una variada oferta d'activitats culturals, relacionals i saludables. La proposta d'enguany pretén esdevenir un catàleg de propostes adreçades a tota la ciutadania de 60 anys o més, que faciliti la interrelació i convidi a participar en diferents espais de la ciutat.

En aquesta edició es proposen noves activitats, fruit del treball col·laboratiu entre diferents serveis municipals, associacions i entitats de la ciutat, amb l'objectiu d'aglutinar en un únic programa totes les propostes de les que pot gaudir la gent gran a Terrassa, siguin o no organitzades pel servei de Promoció de la Gent Gran. Així, el programa d'enguany arriba a la setantena d'activitats, el doble que l'any passat, recollides en un programa editat amb un nou format i de lectura fàcil, pensat per les persones grans.

El programa aplega propostes ben diverses per conèixer la ciutat, gaudir de la cultura i la natura, fer activitat física saludable, reflexionar a través del cinema i participar activament en la ciutat. No faltaran les activitats que més èxit han tingut en anys anteriors i que per aquest motiu es mantenen any rere any, com ara el cicle d'excursions "Viure la natura" que enguany inclou un total de deu sortides; el cicle de cinema, amb vuit pel·lícules i els seus respectius col·loquis, o els assajos oberts a l'Auditori Municipal amb l'Orquestra Terrassa 48. La primera activitat del cicle tindrà lloc el 17 de febrer, amb l'inici del cicle de cinema.

Amb el programa Activa el +60, el Govern municipal dóna compliment als seus compromisos, recollits pel Programa de Govern, de treballar per l'envelliment actiu i saludable, per l'enfortiment dels drets de les persones grans i pel foment de la participació de la gent gran en les activitats de ciutat. En aquesta línia, enguany el programa que s'ha editat amb totes les activitats, que s'està distribuint per equipaments municipals, incorpora una crida a la participació per tal que totes les persones grans se sentin coresponsables de la millora del programa per anys vinents, fent arribar al servei noves propostes per a properes edicions.

Podeu consultar el programa aqui.