L'Ajuntament de Terrassa ofereix a empreses de la ciutat suport en diagnosi empresarial i en impuls de l'economia circular

Aquestes mesures formen part del Pla de Desenvolupament Industrial

un polígon industrial de la ciutatL'Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Promoció Industrial, posa en marxa dues línies de suport a les empreses locals en el marc del Pla de Desenvolupament Industrial de Terrassa. El Consistori s'està posant en contacte amb unes 200 empreses de la ciutat per a oferir-los participar en aquests dos programes.

D'una banda, el Projecte estratègic d'economia circular i simbiosi industrial de Terrassa pretén fomentar la competitivitat i la cooperació promovent accions que impliquin un estalvi econòmic i alhora una reducció de l'impacte ambiental, dins d'aquest nou corrent de pensament econòmic que propugna la reducció i reutilització davant l'esgotament del model lilial actual.

L'altre projecte a desenvolupar, "Terrassa aposta per la indústria", consisteix en la prestació gratuïta de serveis de consultoria i formació per part de professionals especialitzats, amb l'objectiu de fer una diagnosi acurada de les necessitats de cada empresa i definir un servei a mida.

Ambdós projectes estan subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de Projectes innovadors i experimentals.

L'Ajuntament de Terrassa va aprovar en Ple el passat mes de maig el Pla de Desenvolupament Industrial de Terrassa, amb l'objectiu de posar en valor la indústria  i fomentar la competitivitat de les  empreses millorant la seva capacitat de gestió.

Les empreses interessades en participar es poden posar en contacte amb el Servei de Promoció Industrial de l'Ajuntament de Terrassa a través de la següent adreça de correu electrònic: promocio.industrial@terrassa.cat