L'Ajuntament de Terrassa organitza cursets de natació per a totes les edats i nivells aquest estiu

Les inscripcions ja es poden fer al Club Natació Terrassa

Cursos de natacióL'Ajuntament de Terrassa organitza, com cada estiu, cursets de natació per a persones de totes les edats i nivells, que s'impartiran al Club Natació Terrassa sota la direcció tècnica de l'entitat. La inscripció als cursets, que s'ha de fer a les dependències del club, ja és oberta.

S'han programat cursets d'ensenyament i de perfeccionament. Els primers s'adrecen a persones que necessiten material auxiliar o que fan desplaçaments curts sense material auxiliar. La segona opció és per a les persones que poden nedar 25 metres sense material auxiliar, i se centra a millorar la tècnica dels diferents estils i la condició física general. En ambdós casos, es crearan grups diferenciats per edat, amb un mínim de sis persones per grup (si n'hi ha menys, no es crearà el grup).

Els preus i bonificacions, si s'escauen, són els determinats per l'ordenança fiscal 1.3 per l'any 2016, reguladora dels preus públics. Trobareu el document a https://aoberta.terrassa.cat/normativa.

Els cursets s'impartiran del 27 de juny al 22 de juliol. Els adreçats a infants i joves nascuts entre el 2000 i el 2009 seran diaris, de dilluns a divendres, de 12.15 a 13h. Els joves i adults (nascuts abans del 2000) faran tres sessions setmanals (dilluns, dimecres i divendres) en el cas dels cursets d'ensenyament, o dues (dimarts i dijous) en el de perfeccionament. L'horari serà de 8.45 a 9.30h.

Més informació a www.terrassa.cat/activitats-d-estiu