L'Ajuntament millora l'accessibilitat del carrer del Guadalquivir, al polígon Santa Eulàlia

Les obres, incloses al programa Terrassa Barris en Marxa, han començat aquest dimarts

Plànol del carrer GuadalquivirL'Ajuntament de Terrassa, ha iniciat aquest dimarts les obres de millora de l'accessibilitat al carrer del Guadalquivir, al polígon industrial de Santa Eulàlia. Aquest projecte, emmarcat en el programa Terrassa Barris en Marxa, inclou intervencions a les cruïlles del carrer del Guadalquivir amb el del Miño, amb el de l'Ebre i amb el del Segura.

A la primera de les tres interseccions, la del carrer Miño, es durà a terme l'actuació més rellevant. Actualment, a la banda sud d'aquesta cruïlla, on hi ha la zona verda de Can Palet II, no hi ha pas de vianants, trencant-se així l'itinerari a peu entre els barris de Can Palet II i de Xúquer. En aquest punt es farà una ampliació de la vorera de la cantonada sudoest al voltant de la zona verda i es pintarà un nou pas de vianants creuant el carrer del Miño. A més, tota la cruïlla es senyalitzarà de nou, amb un reforç de la senyalització horitzontal. La seguretat d'aquest encreuament millorarà també incloent al projecte la col·locació d'enllumenat que faciliti la visibilitat.

Pel que fa a la resta d'interseccions afectades pel projecte, a la cruïlla del carrer del Guadalquivir amb el del Segura s'habilitaran guals accessibles, que s'adaptaran al recorregut natural dels vianants. D'altra banda, a la confluència del carrer del Guadalquivir i el de l'Ebre es reforçarà la senyalització horitzontal dels passos de vianants.

L'Ajuntament ha adjudicat l'actuació a l'empresa Civil Stone S.L. per un import de 19.753,25 euros. Amb aquesta acció, el Consistori continua avançant en la millora de l'accessibilitat a tota la ciutat.