L'Ajuntament obre el període d'inscripció al Campus d'estiu per a persones amb capacitats diverses

15 infants i joves podran familiaritzar-se amb la pràctica de l'esport adaptat en un medi natural

Campus per a persones amb discapacitats diversesAquest dilluns, 2 de maig, comença el període d'inscripció al Campus d'estiu per a persones amb capacitats diverses que organitza, un any més, l'Ajuntament de Terrassa, a través del servei d'Esports. El Consistori compta un any més amb la col·laboració del Club Egara (c/ Jacint Badiella, 5), que per setè any consecutiu cedeix l'ús de les seves instal·lacions per a aquesta activitat, i de l'obra social "La Caixa", que enguany ha incrementat la seva aportació econòmica fins als 8.000 euros, pels 5.000 que va aportar el 2015.

El campus s'adreça a infants i joves de més de vuit anys afectats de discapacitat física, psíquica o sensorial. El servei d'Esports de l'Ajuntament ofereix unes jornades esportives i recreatives és familiaritzar els participants amb diferents modalitats d'esport adaptat, en un espai que afavoreixi el contacte amb el medi natural.

El període d'inscripció comença avui dilluns i s'allargarà fins al 27 de maig, al servei d'Esports de l'Ajuntament (Casa Soler i Palet. c/ Font vella, 28). El campus organitzarà les seves activitats del 5 al 22 de juliol, de dilluns a divendres, de 8.30 a 13.30 h.

Les persones participants en aquest campus poden practicar diferents esports adaptats a les seves característiques, com ara natació i altres esports aquàtics, tennis, bàsquet, hoquei, futbol i hípica. A més, un dia de campus es dedica a la vela adaptada, amb una sortida per navegar a les instal·lacions del Club Nàutic de Sitges.