L'alcalde lamenta la mort de l'empresari terrassenc Miquel Caparrós, persona molt implicada en el món esportiu i cultural de la ciutat

Va presidir el Terrassa FC als anys 80 i 90 i va col·laborar durant dècades amb la Cavalcada de Reis i amb la cultura popular de la ciutat

Foto Miquel CaparrósL'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha expressat el seu condol per la mort de l'empresari terrassenc Miquel Caparrós, qui va col·laborar amb el món de la cultura i l'esport a la ciutat al llarg de tota la seva vida, faceta que va combinar amb la de responsable de l'empresa Transports Caparrós. Ballart ha lamentat "la pèrdua d'una persona extremadament compromesa amb Terrassa, ciutadà exemplar, d'aquells que fan ciutat amb la seva implicació", ha dit l'alcalde.  

Miquel Caparrós (Terrassa, 1938) es va vincular des de jove al món de la cultura popular a la ciutat, treballant de manera voluntària en les primeres Festes Majors de la democràcia i col·laborant durant dècades, com a empresari del transport, especialment amb els Geganters de Terrassa, transportant habitualment els gegants de la ciutat. En agraïment al seu suport, la colla li va retre homenatge el 2009 amb motiu de la seva jubilació, als 72 anys d'edat.

També va col·laborar estretament amb el Centre Cultural El Social, especialment en l'organització de la Cavalcada de Reis, aportant-hi els seus vehicles. Fins i tot va fer de Rei en diferents ocasions. També va ser distingit com a Terrassenc de l'Any el 2009.

D'altra banda, Caparrós va estar també molt vinculat al món del futbol, sobretot al Terrassa FC, club on va jugar durant la seva joventut i que posteriorment va presidir, als anys 80 i 90. També va ser membre de la Penya Barcelonista 1900, ocupant diferents càrrecs a la junta de l'entitat.