La Mostra del Coneixement de l'Ajuntament de Terrassa aplega 2.788 assistents el 2015

Ahir es va celebrar la darrera de les 49 activitats programades enguany

Conferència de la Mostra del Coneixement en un institutL'edició d'enguany de la Mostra del Coneixement de Terrassa ha aplegat un total de 2.788 participants a les activitats programades. La conferència "Oratòria i creativitat", a càrrec d'Eduard Villanueva, que va tenir lloc ahir a  l'Institut Can Jofresa, va posar punt final a la temporada.

L'Ajuntament de Terrassa va crear la Mostra del Coneixement ara fa 10 anys amb la voluntat de posar a disposició de la ciutadania, i especialment dels centres de secundària, una oferta d'activitats vinculades al món de la universitat, la recerca, la innovació i el coneixement, contribuint així a la difusió del coneixement per millorar la igualtat de condicions de tots els ciutadans i ciutadanes.

Des del 2011, en lloc de dissenyar un programa d'activitats tancat, el servei d'Innovació, Recerca i Universitat (abans Universitat i Societat del Coneixement) posa a disposició dels centres de secundària més d'un centenar d'activitats, programant a demanda segons les peticions que arriben dels centres. L'oferta inclou conferències, debats, projecció de curtmetratges, observacions astronòmiques, concerts, visites guiades i jornades de portes obertes a diferents centres universitaris.

Enguany s'han programat 49 activitats, amb un total de 2.788 participants de nou centres de secundària de la ciutat: els instituts públics Montserrat Roig, Cavall Bernat, Can Jofresa, Santa Eulàlia i Terrassa, i els centres concertats El Cim, Vedruna - Vall, Tecnos i Petit Estel - La Nova.