La temporada de bany s'ampliarà una setmana a la piscina de Vallparadís

S'inicia aquest dissabte, dia 24 de juny, i s'allargarà fins ben entrat el mes de setembre

Piscina de Vallparadís

La temporada de bany s'ampliarà enguany una setmana a la Piscina Municipal de Vallparadís, del 4 al 10 de setembre. Durant aquesta setmana extra, podran accedir a aquesta piscina totes aquelles persones que tinguin un abonament anual multiesport, de temporada o quinzenal (que inclogui aquests dies) de qualsevol de les quatre piscines municipals (la Maurina, les Arenes, Sant Llorenç o Vallparadís); que disposin de targetes de bany de la temporada d'estiu 2017 de qualsevol piscina municipal; o que paguin la taxa per a la utilització de les instal·lacions esportives municipals. Enguany, la temporada de bany a les piscines municipals de Terrassa s'iniciarà el 24 de juny i s'allargarà fins al dia 3 de setembre. Les quatre piscines municipals obriran de dilluns a diumenge, de 10.30 a 19.30 h.

Una altra novetat destacada de la temporada de bany és la celebració del "Dia sense banyador", mesura aprovada al ple del mes de juliol de l'any passat, que tindrà lloc els dies 23 de juny i 4 de setembre, dies en què la Piscina Municipal de la Maurina es destinarà a la pràctica del bany naturista. Es tracta del dia abans de l'obertura i del dia després de la clausura de la temporada de bany. Els horaris i les tarifes de la piscina seran els habituals.

Per a accedir aquests dies a la Piscina Municipal de la Maurina es podrà utilitzar qualsevol de les modalitats d'accés: abonaments anuals multiesport, de temporada o quinzenals, targetes multibany o taxes d'usuaris individuals. Com sempre, s'hauran de respectar les normes del reglament d'ús de les instal·lacions esportives municipals de gestió directa, exceptuant aquelles que facin referència a la roba de bany.

Com cada any, les piscines acolliran festes d'inflables, una activitat programada perquè infants i adults puguin gaudir d'una jornada de música, entreteniment i diversió amb tobogans, camins d'aigua i inflables de formes i mides diverses que representen animals (cocodrils, estels de mar, pops...). El personal d'animació formularà als i les banyistes reptes i proves que hauran de superar, jocs d'animació i activitats musicals, per fer de la piscina una gran festa per a tothom. Aquesta activitat estarà controlada per monitors i monitores i socorristes que vetllaran per la seguretat de les persones usuàries. Les dates de les festes d'inflables seran els dies 3 de juliol, 7 d'agost, 2 i 10 de setembre a la piscina de Vallparadís, d'11 a 13 h; i el 3 de setembre a les piscines municipals de la Maurina, les Arenes i Sant Llorenç, de 16 a 18 h.

 

Preus i abonaments adaptats a tothom

Els preus d'entrada a les quatre piscines municipals per a 2017 no s'han incrementat respecte als de l'any passat:

 • Usuaris d'entre 7 i 13 anys: 5,30 euros/dia
 • Usuaris de 14 anys i majors: 6,80 euros/dia
 • Usuaris jubilats: 5 euros/dia
 • Usuaris fins a 6 anys: entrada gratuïta
 • Escoles, esplais i cursets: 2,90 euros/dia per persona
 • Preu de tarda (a partir de les 16 h): 4,30 euros

També és possible accedir a abonaments individuals i familiars per a períodes de 15 dies o per a tota la temporada. El preu dels abonaments és el següent:

Abonaments Individuals:

 • Abonats d'entre 7 i 13 anys: 36,55 euros/15 dies. 91,25 euros/temporada.
 • Abonats de 14 anys i majors: 42,10 euros/15 dies. 116,20 euros/temporada.
 • Abonats jubilats: 25,10 euros/15 dies. 67,70 euros/temporada.

Abonaments familiars:

 • 53,80 euros/15 dies
 • 146,70 euros/temporada

Abonament multifamiliar (o família monoparental amb fills/es fins als 23 anys i els avis paterns i/o materns): 188,70 euros/temporada

També es troben a disposició de les persones usuàries targetes multipersonals no nominatives, de cinc o de deu entrades, que es poden utilitzar els dies que es decideixi. Aquestes targetes tenen preus diferents en funció de l'edat i existeix també una modalitat només per a les tardes.

Trobareu més informació sobre els abonaments i les targetes personals no nominatives a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Terrassa.

 

Cursos de natació

Com cada estiu, l'Ajuntament de Terrassa organitza cursets de natació sota la direcció tècnica del Club Natació Terrassa. S'han programat cursets per a infants (a partir de 7 anys) i adults. Aquests cursets poden ser d'ensenyament, adreçats a aquelles persones que no saben nedar, i de perfeccionament, per a aquelles persones que superin la prova de 25 metres. Es crearan grups diferenciats per edat.

Les inscripcions s'han de formalitzar al Club Natació Terrassa, després de recollir l'autorització d'inscripció al Servei d'Esports de l'Ajuntament de Terrassa (Casa Soler i Palet, c/ de la Font Vella, 28).