Més de 150 persones s'han inscrit a la jornada sobre projecció territorial de l'Ajuntament de Terrassa

La jornada-taller tindrà lloc el 28 de setembre al Vapor Universitari

La Dona Treballadora, monument emblemàtic de la ciutatUn total de 153 persones, entre tècnics municipals, representants de diferents entitats, empreses i institucions i ciutadans a títol personal, s'han inscrit a la jornada-taller "Imatge, Competitivitat i Projecció de Ciutat. City Màrqueting and Branding", organitzada per l'Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Relacions Europees i Internacionals i Projecció de la Ciutat.

Amb l'organització d'aquesta jornada, l'Ajuntament referma la seva aposta per continuar treballant per una imatge forta i clara de ciutat que permeti potenciar la seva competitivitat i projecció exterior, amb la implicació de múltiples sectors. En aquests cas, la jornada contribuirà a millorar els coneixements i recursos dels participants, donant a conèixer els fonaments teòrics i conceptuals associats a la construcció, la projecció i la gestió de la imatge i la promoció de la ciutat.

Aquesta jornada, que tindrà lloc dimecres vinent al Vapor Universitari, aplegarà reconeguts experts en matèries de comunicació i imatge i promoció territorial. Entre altres, hi participaran Juan Carlos Belloso, expert internacional en imatge i promoció territorial i fundador i director de l'empresa Future Places, amb clients en quatre continents. També hi intervindrà Jordi de San Eugenio, doctor en comunicació social i llicenciat en geografia i periodisme, investigador sobre traducció Audiovisual, Comunicació i Territori a la Universitat de Vic.

També s'ha programat una taula rodona en la que intervindrà el director del Centre d'Innovació i Tecnologia de la UPC, Santiago Royo; el cap del servei de Turisme de l'Ajuntament de Terrassa, Jordi Garreta; el director gerent de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, Josep Prats, i un representant de la patronal CECOT. Durant la tarda es duran a terme un seguit de tallers més reduïts, amb inscripció prèvia, en què es treballarà en grup per a presentar posteriorment les conclusions generals de la jornada. Les ponències del matí són obertes a tota la ciutadania.

El Tinent d'Alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado serà l'encarregat de donar la benvinguda institucional a la Jornada i de cloure-la.