Transports Municipals d'Egara (TMESA) millora la informació als usuaris del transport públic

Ha actualitzat la seva aplicació per a dispositiu mòbils i promou l'intermodalitat

Transports Municipals d'Egara (TMESA) ha posat en marxa un seguit de mesures per millorar la informació als usuaris de la xarxa d'autobusos de transport públic urbà i també per promocionar l'ús d'aquest servei. Es tracta d'accions que s'emmarquen en una estratègia més amplia de foment de la mobilitat sostenible que es tradueixen en la millora de l'aplicació per a dispositius mòbils del servei d'autobusos urbans i la creació d'una campanya per fomentar de la intermodalitat, és a dir, la interconnexió entre diferents mitjans de transport.

La nova versió de l'aplicació per a dispositius mòbils de l'empresa de transport urbà incorpora, a més dels horaris en temps real, també els horaris programats del pas dels autobusos. A més, s'habilita una alarma d'arribada de l'autobús a la parada, de tal manera que l'usuari pot configurar aquesta funcionalitat per rebre una notificació quan falti un temps determinat per l'arribada del bus a una parada concreta.

La versió pel sistema Android ja està disponible, i la corresponent a IOS estarà operativa en les setmanes vinents. La nova versió de l'aplicació pel sistema IOS és accessible per a persones amb dèficit visuals mitjançant el sistema de lectura de pantalla VoiceOver. Les novetats incorporades recullen algunes de les demandes expressades pels usuaris en els més de 20 mesos de funcionament de l'eina.

Foment de la intermodalitat

D'altra banda, s'ha presentat un vídeo per informar sobre les possibilitats de la intermodalitat i promocionar així l'ús del transport públic. El vídeo se centra en la integració dels títols de transport que es poden utilitzar a la xarxa d'autobusos urbans, però també a la de Rodalies de Renfe, els autobusos interurbans i els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). El podeu visionar a través de l'enllaç https://www.youtube.com/watch?v=3c84x3PtFoE