S'inicia el pla de treball del Pla Local de Joventut entre l'Ajuntament i el Consell Local de Joves

L'entitat s'instal·larà properament a la Casa Baumann per facilitar el treball conjunt i atendre les demandes de les entitats juvenils

Façana de la Casa Baumann

El servei municipal de Joventut i Lleure Infantil i el Consell Local de Joves de Terrassa han celebrat la primera reunió de treball per a l'elaboració del nou Pla Local de Joventut que ha de regir les polítiques municipals adreçades als i les joves de la ciutat els propers quatre anys, 2016-2019. L'origen d'aquest treball conjunt neix de la trobada entre el regidor de Joventut i Lleure Infantil, Noel Duque, amb els representants del Consell Local de Joventut del passat estiu. En aquesta reunió es va adquirir el compromís de la participació directa de les entitats del territori i es van establir les primeres línies de cooperació.

En aquesta primera reunió tècnica de treball, celebrada el dimecres, 21 d'octubre, es van posar les bases per iniciar un pla de treball conjunt entre els responsables del pla, amb la premissa inicial que cal comptar amb la màxima participació possible del col·lectiu de joves de Terrassa. L'objectiu final és obtenir un Pla Local de Joventut de ciutat fet per i per als joves, fruit del treball cooperatiu, en un marc de diàleg i consens.

Aquesta trobada va servir també per oficialitzar la cessió d'un espai de treball municipal per al Consell Local de Joves de Terrassa dins les dependències de la Casa Baumann. Aquesta era una de les demandes que va fer l'entitat en la reunió d'aquest estiu. La cessió facilitarà el treball conjunt entre l'entitat i el servei municipal de Joventut i Lleure Infantil, alhora que facilitarà al Consell Local de Joves desenvolupar la seva tasca de manera eficient, en un espai estable, i així poder atendre les demandes i necessitats de les entitats juvenils de la ciutat.