El projecte "Persones facilitadores de la convivència" reuneix terrassencs i terrassenques de diferents orígens i sensibilitats culturals diverses que tenen un discurs positiu i conciliador envers la convivència en la diversitat i que tenen ganes d'implicar-se en la millora del seu entorn.

Sessió de treball del projecte persones facilitadores de la convivènciaEls facilitadors i les facilitadores es troben periòdicament per rebre i compartir formacions i informacions sobre temes relacionats amb la diversitat, la no discriminació, així com també eines de comunicació positiva, etc. i tot amb una perspectiva intercultural. De fet, la diversitat del propi grup contribueix a visibilitzar en positiu la diversitat com un tret característic de la ciutat que hi aporta creativitat i riquesa.

Activitat al Raval de Montserrat del projecte persones facilitadores de la convivènciaA més de les formacions, el grup, amb el suport de l'equip del Servei de Ciutadania, també organitza activitats obertes a la ciutadania per fer difusió de la convivència positiva i crear així un efecte multiplicador a la ciutat.

La primera edició del projecte "Persones facilitadores de la convivència" s'ha portat a terme entre els mesos de novembre de 2016 i juliol de 2017 i ha sigut tot un èxit, per la qual cosa, estem posant en marxa la segona edició del projecte .

Acta de cloenda a la Masia Freixa

Cloenda del Projecte de persones facilitadores de la convivència a la Masia Freixa

Memòria de la primera edició

Qui es pot inscriure al projecte "Persones facilitadores de la convivència"?

El grup de "Persones facilitadores de la convivència" és obert, per tant, s'hi poden inscriure les persones que vulguin facilitar la convivència positiva en el seu entorn i a la ciutat i que estiguin interessades a adquirir eines de millora de la convivència, a la vegada que comparteixen coneixements i experiències amb altres veïns i veïnes.

Fulletó projecte "Persones facilitadores de la convivència"

Com es pot fer la inscripció al projecte "Persones facilitadores de la convivència"?

El període d'inscripció ja està obert i les persones interessades es poden posar en contacte amb el Servei de Ciutadania mitjançant correu electrònic o telefòn per tal de fer arribar les dades de contacte i la disponibilitat horària (matí/tarda) ja que la idea és, en la mesura que sigui possible, crear dos grups de treball.

  • Per telèfon, al 93 731 59 82 - ext. 3677
  • Per correu electrònic, a ciutadania@terrassa.cat