Premis Nous Professionals 2020 - 2021

L'Ajuntament de Terrassa i el Consell de la Formació Professional de Terrassa amb la col·laboració de la Cecot,  la Cambra de Comerç de Terrassa, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, els sindicats CCOO i UGT i el Consell Comarcal del Vallès Occidental, promou la15a edició dels Premis Nous Professionals.

Aquests premis pretenen motivar i promoure l'esperit emprenedor, innovador i creatiu d'alumnes que estan cursant Cicles Formatius de qualsevol família professional així com els Programes de Formació i Inserció (PFI) mitjançant el reconeixement públic de projectes individuals o col·lectius.

S'estableixen sis categories per presentar projectes (a totes les categories poden presentar projectes els alumnes de CFGM i CFGS, menys a la categoria E que només ho faran els projectes de PFI).

Cada projecte es presentarà  només a una categoria:

  • A- Premi al millor projecte innovador (GM-GS).
  • B- Premi al millor projecte de viabilitat empresarial (GM-GS).
  • C- Premi al millor projecte d'economia social i solidària ((GM-GS).
  • D- Premi al millor projecte d'economia circular (GM-GS).
  • E- Premi al millor projecte de PFI.
  • F- Premi al millor dossier –memòria d'FP dual (GM-GS)

Lliurament dels premis

Acte de lliurament dels premis: 21 de juny de 2021 a les 18h. Acte híbrid, al pati de Cecot amb entrada restringida per l'alumnat i professorat participant i per streaming per tot el públic. Seguiment de l'acte  al canal   de l'Ajuntament 

Resolució Convocatòria 2021 

També podeu veure: