Per tal de donar a conèixer Terrassa Universitària, posicionar-la i atraure alumnes més enllà de la ciutat, el Consell Universitari i l'Ajuntament porten a terme tot un seguit d'accions promocionals, la més important de les quals és la presència anual al Saló de l'Ensenyament. 

 

Jornada d'Orientació d'Estudis Superiors

Promoció dels estudis de Campus Terrassa en la Jornada d'Orientació d'Estudis Superiors el 25 de febrer de 2019, organitzada pel Servei d'Educació. 

 
Saló de l'Ensenyament
El Saló de l'Ensenyament se celebra des de l'any 1990 al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona i és l'espai de referència per tal que els joves orientin el seu futur professional.
 
Amb més de 175 expositors de centres universitaris, d'estudis superiors, complementaris i de formació professional en l'edició del 2019, el saló rep prop de 105.000 visitants durant els 4 dies que obre les seves portes.
Des de l'any 2002, l'Ajuntament disposa d'un estand per tal de promoure els estudis i les universitats ubicades a la ciutat i els serveis del seu campus urbà. 
 
Durant els dies d'obertura del Saló s'atenen consultes i es fa difusió de la oferta formativa i de serveis de la ciutat amb la distribució d'un quadríptic i un plànol de la ciutat on apareixen totes les escoles així com els serveis d'interès per als estudiants.
 
 

Tríptic

   

Descobreix el segon campus urbà de Catalunya. Comparteix      experiències amb prop de 10.000 alumnes de 50 països. Vés      en bici a la facultat i agafa el tren per baixar volant a Barcelona.   Estudia allò que més t'agrada. I gaudeix d'una ciutat on  sembla  que tot hi és pensant en.

Oferta formativa Terrassa Universitaria 2019-20

 

Plànol
Malgrat que el campus urbà de Terrassa abasta tota la ciutat, la majoria d'escoles i centres universitaris es concentren en un espai determinat. I el mateix passa amb els serveis. 
 
Per tal de visualitzar-ho sobre el territori, s'ha realitzat un plànol amb la ubicació de tots ells. 
 
El trobareu als Punts d'Informació Universitària i també us el podeu descarregar aquí.
 
 
Vídeo
la pàgina inicial d'Universitats podeu visualitzar i descarregar-vos el vídeo de Terrassa Universitària. 
 
 
Produït per Canal Terrassa, té una durada de 7 minuts i mostra imatges de tots els centres universitaris i dels serveis i espais més rellevants de la ciutat en relació a la universitat.