Josep M. de SagarraLa Casa Alegre de Sagrera acull el rodatge de la minisèrie Vida privada basada en la novel·la del mateix nom de Josep Maria de Sagarra, dirigida per la Sílvia Munt. Una coproducció d'Oberon Cinematogràfica i Televisió de Catalunya (TVC), amb producció associada d'Impulsafilm del CECAAC i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat. Es rodarà, en part, a Barcelona, Terrassa, Vilafranca, Cervera i Lleida, i es postproduirà a les instal·lacions del Magical Media de Lleida.

Els protagonistes són Pablo Derqui, Francesc Garrido, Aida Folch, Pedro Casablanc, Maria Molins, Pep Cruz, Àgata Roca i Miriam Iscla.

La minisèrie, amb un format de dos capítols de 80 minuts, està basada en l'obra de Josep Maria de Sagarra.

La història abasta tres anys de la vida dels protagonistes en un període clau de la història del s. XX.

Publicada l'octubre de 1932, està considerada una de las novel·les més representatives de la societat barcelonina de finals dels anys 20. Durant anys, va estar prohibida per la censura franquista que la trobava escandalosa i catalanista. 

Portada del llibre Vida privada d'Edicions ProaL'obra esdevé un prodigi del "retrat humà" amb el qual Sagarra aconsegueix construir una representació crua però fidedigna d'una època de grans canvis determinants per l'aristocràcia catalana.

Entre el final de la Dictadura de Primo de Rivera i la Segona República es produeix la decadència total dels Lloberola, una família aristòcrata barcelonina, completament arruïnada per la incapacitat del seu patriarca per adaptar-se als nous temps.

El seu primogènit, en Frederic, no aconseguirà mantenir el seu estatus, víctima d'aquesta mateixa debilitat heretada, però el Guillem, el seu fill menor lluitarà per tornar a la cúspide costi el que costi i sense cap mena d'escrúpols.

La néta del Marqués de Lloberola, Maria Lluïsa, desafiarà l'ordre establert, convertint-se en la primera dona treballadora de la seva nissaga.

Aquests propers dies, els visitants es trobaran transformada la planta baixa amb els decorats d'aquesta filmació.

Per motius del rodatge, el dijous 20 d'abril, de 10 a 13 h i el dimecres 26 d'abril, de 16 a 20 h, no es podrà visitar aquesta secció del Museu de Terrassa.