11è Cicle Sons Clàssics

  • De l'11 de maig al 21 de juny de 2019
  • Lloc: diferents espais de la ciutat
 
 
 
 
 
 
La música clàssica arriba, un any més, a tots els barris de la ciutat, a través de l'onzena edició del cicle Sons Clàssics. Un cicle de concerts gratuïts i accions formatives protagonitzades per un conjunt d'intèrprets locals i artistes amb una llarga trajectòria que posen a l'abast dels terrassencs i les terrassenques una amplia i variada oferta musical oberta a tothom.

Sons Clàssics respon a una programació confeccionada gràcies al suport i la implicació de persones, entitats i escoles musicals de la ciutat, que contribueixen amb el seu talent, dedicació i interès a dissenyar un programa que aposta per la creativitat i la qualitat, amb l'objectiu d'acostar i de fer gaudir a tothom de la música clàssica.
 
El cicle Sons Clàssics transforma, amb la col·laboració del teixit social de la ciutat, espais com casals, centres educatius, cívics o biblioteques en els que poder gaudir de la música clàssica. Aquest any, amb una novetat destacada: també inclou l'INS Les Aimerigues. Tot plegat, amb el fil conductor que marca l'interès per la cultura en general i per la seva promoció i difusió, en els seus diferents àmbits, a la nostra ciutat. Sons Clàssics ha demostrat al llarg d'aquests anys que és capaç d'atraure espectadors i espectadores al voltant d'un cicle de música clàssica que combina la diversitat i riquesa musical de la ciutat amb la vitalitat cívica i social dels nostres barris, convertint-lo així en una cita cultural imprescindible cada primavera.