XVIè Cicle Sons del temps

Del 19 de juliol al 7 de setembre de 2023.

Terrassa és una ciutat amb un vincle especial amb la cultura. Un dels nostres cicles més singulars és el Sons del Temps, capaç de combinar música, història i patrimoni.

Aquest any arriba a la 16a edició amb una programació que vincula diferents períodes històrics, estils i patrimoni artístic i cultural. El cicle, un any més,està inclòs en el gran programa municipal Fem Estiu!, amb un ventall de propostes culturals i d'oci per gaudir de Terrassa durant els mesos estiuencs amb música, cinema, teatre,patrimoni i activitats familiars.

El cicle proposa un autèntic viatge en el temps. Enguany, amb la incorporació als espais museístics del Teatret de la Coral els Amics i que acollirà l'espectacle humorístic i eròtic Higos y brevas.Comptarem també amb artistes de projecció internacional a la Seu d'Ègara com la soprano Èlia Casanova i la vihuelista Belisana Ruíz, que portaran la delicadesa del Renaixement hispànic, o com l'ensemble Ars Nova Decem, amb un programa dedicat al Quatrecento italià.

El 4 de setembre el claustre del convent de Sant Francesc acollirà el concert commemoratiu dels fets històrics de 1713 a Terrassa, mentre el 7 de setembre, al Castell Cartoixa de Vallparadís, l'Arbeau Project oferirà un espectaclebasat en percussions històriques.

Un gran programa, doncs, que també té en compte els més petits i petites que, a més de concerts, podran gaudir d'un taller de construcció d'instruments a la Casa Alegre de Sagrera.