Mapa de les afectacions del trànsit

(navega sobre les icones per obtenir més informació)

Clica aquí per obrir el mapa general i optimitzar la navegació.

Accediu a la informació dels darrers talls de carrer o restriccions de trànsit:

Afectacions al trànsit i al transport públic de la Cavalcada de Reis

Amb motiu de la celebració de la Cavalcada de Reis, el divendres 5 de gener a la tarda, restaran tallats al trànsit els següents vials:

A partir de les 16.30h: Rambla d'Ègara en ambdós sentits, l'accés al Carrer  Galileu des de la Rambla, el Carrer d'Arquímedes a l'alçada de la Rambla d'Ègara, i els accessos a la Rambla d'Ègara des del Carrer d'Arquímedes, la la Plaça Vella i els carrers de Pau Claris i Cervantes.

A partir de les 18.00hPasseig del Vint-i-Dos de Juliol sentit est entre la Rambla d'Ègara i el Carrer del Nord, Avinguda Jacquard sentit centre a l'alçada de la Rambla de Sant Nebridi, i carrers Prat de la Riba, Salmerón, Sant Antoni i Garcia Humet, i la Plaça del Doctor Robert, en el sentit de circulació cap al centre.

Afectacions als autobusos de les línies de transport públic urbà (de 16.30 a 21h): els autobusos del transport públic urbà es desviaran per la Ronda de Ponent, les avingudes d'Àngel Sallent, Abat Marcet i Jaume I, les carreteres de Martorell, Montcada i Castellar, i el Carrer Topete. Clicar per veure el plànol amb el recorregut concret de cada línia. S'habilitarà una parada en ambdós sentits a la Carretera de Martorell entre el Carrer d'Arquímedes i la Plaça del Doré.

Afectacions al servei de Taxis (de 16.30 a 21h): la parada de l'Estació de la Rambla es desplaçarà al Carrer de la Columel·la, i la parada del CAP de la Rambla restarà fora de servei.