Mapa de les afectacions del trànsit

(navega sobre les icones per obtenir més informació)

Clica aquí per obrir el mapa general i optimitzar la navegació.

Accediu a la informació dels darrers talls de carrer o restriccions de trànsit:

Tall de trànsit de la Carretera de Rellinars

Lloc afectat: Carretera de Rellinars, entre els carrers d'Adra i Terque, en ambdós sentits.
Actuació: Obres Next Generation de millora de l'accessibilitat a la cruïlla de la Carretera de Rellinars i el Carrer Terque. 
Data: Dimarts 14 de novembre

Amb motiu de l'execució de les obres del projecte finançat amb fons Next Generation de la Unió Europea, de millora de l'accessibilitat a diverses cruïlles del municipi, el proper dimarts 14 de novembre de 9.30 a 19h, la Carretera de Rellinars, entre els carrers d'Adra i Terque en ambdós sentits, restarà tallada al trànsitEls vehicles privats motoritzats que hagin de dirigir-se a l'autopista B-40 per la Carretera de Rellinars, podran fer-ho a través dels carrers d'Adra, Manuel de Falla, la Ronda de Ponent i els Carrers d'Eduard Marquina i Terque, abans de reconnectar amb la Carretera. L'accés al nucli urbà de Terrassa es podrà fer per l'Avinguda de les Arts, i pels Carrers de Terque i Marià Benlliure i la Ronda de Ponent.
 

AFECTACIONS AL TRANSPORT PÚBLIC : els autobusos urbans de la línia H es desviaran sentit Poblenou pel Carrer d'Eduard Marquina, i sentit l'Hospital, pel Carrer d'Adra. S'anul·laran les parades d'Arts i Adra en ambdós sentits, i Plaça de la Cultura sentit Poble Nou. Es senyalitzarà una parada provisional sentit Hospital a la cruïlla del Carrer d'Adra i la Carretera de Rellinars.