Mapa de les afectacions del trànsit

(navega sobre les icones per obtenir més informació)

Clica aquí per obrir el mapa general i optimitzar la navegació.

Accediu a la informació dels darrers talls de carrer o restriccions de trànsit:

Afectacions al trànsit i al transport públic de la XXI Fira Modernista

Amb motiu de la celebració de la  XXI ediciò de la FIRA MODERNISTA, del divendres 10 al diumenge 12 de maig es produiran afectacions al trànsit i al transport públic en diversos vials del municipi

TALLS DE TRÀNSIT

- Rambla d'Ègara: dissabte i diumenge tallada sentit ascendent des (carrers Vallhonrat-Arquímedes) i sentit descendent (Carrer Galileu-Plaça Clavé).

- Carrer de Grànius: tallat al trànsit des de dissabte a les 8h fins diumenge a les 23h. Accés permès a aparcament Carrer Goleta, vehicles de venedors del Mercat i altres que pugui determinar l'Organització.

- Plaça Josep Freixa i Argemí: tallada al trànsit des de divendres a les 10h, fins dilluns a les 02h. Accés a guals permès entre les 23h i les 8h, de dissabte i diumenge.

- Carrer de Nicolau Talló (Carrer del Dr. Ullés- Pl. Freixa i Argemí): tallat al trànsit des de divendres a les 10h fins les 2h de dilluns.

- Carrers de Pi i Maragall (Plaça de Sant Oleguer-Carrer Dr. Ullés) i Josep Trueta (cruïlla amb el Carrer Faraday): tallats al trànsit des de divendres a les 15h fins diumenge a les 23.59h. Accés a guals permès.

- Carrer de Josep Trueta (carrers Bruc-Beethoven): tallat al trànsit el divendres de 20 a 23.59h.

- Carrer Volta (Rambla d'Ègara-Galileu): tallat al trànsit dissabte i diumenge, de 8h a 23h. Accés a guals permès entre les 23h i les 8h, de dissabte i diumenge.

- Carrer de Pau Claris (Passatge de la Rasa-Rambla d'Ègara): tallat al trànsit des de dissabte a les 8h fins dilluns a les 01h. Accés a guals permès.

- Carrers Iscle Soler i Cisterna (Carrer. Iscle Soler-Portal de Sant Roc): tallats al trànsit des de dissabte a les 8h fins diumenge a les 23h. Accés a guals i a participants acreditats permès.

- Carrer Unió (cruïlla amb la Plaça Salvador Espriu): tallada al trànsit dissabte de 18 a 20h. Accés a guals permès.

- Carrers Teatre (des de la Plaça de Saragossa), Sant Pau (des del Carrer Bernat de l'Om), Puig Novell i Sant Jaume: tallats al trànsit dissabte de 17h a 22h i diumenge de 10 a 23h.

- Carrers de Sant Josep i Sant Cristòfol (carrers Passeig-Teatre/Sant Pau): tallats al trànsit dissabte de 17 a 22h i diumenge de 10 a 23h. Accés a guals permès.

- Carrer Mare de Déu dels Àngles (carrers Surís-Sant Isidre): tallat al trànsit des de dissabte a les 8h fins diumenge a les 23h. Accés a guals permès.

- Pont de Sant Pere: tallat al trànsit i a la circulació de vianants, per obres.

AFECTACIONS AL TRANSPORT PÚBLIC (dissabte 11 i diumenge 12)

Autobusos urbans: s'anul·laran totes les parades d'autobusos de la Rambla d'Ègara a excepció de la de Ricard Camí, sentit nord. Totes les línies circularan pels carrers d'Arquímedes i de Galileu i s'aturaran a les parades que s'habilitaran provisionalment al Carrer d'Arquímedes entre: el Carrer Watt i el Carrer Infant Martí, el Carrer Blasco de Garay i el Carrer de la Columel·la, i els Carrers Volta i Pare Llaurador, i el Carrer de Galileu entre: els Carrers de Vázquez de Mella i Fra Bonaventura Gran, la Plaça Freixa i Argemí i el Carrer Irineu, la Plaça del Progrés i el Carrer de Blasco de Garay, i els Carrers Infant Martí i Watt. PER A MÉS INFORMACIÓ CONSULTEU EL PLÀNOL DELS DESVIAMENTS DE LES LÍNIES

Servei de parada intermèdia en horari nocturn: Tmesa realitzarà, en el servei nocturn, parades intermèdies d'acord amb els següents criteris: podran fer ús de les parades intermèdies les dones, menors de 16 anys, persones grans i persones amb discapacitat, s'atendrà la baixada del bus, no la pujada; la baixada s'efectuarà per la porta davantera de l'autobús; la parada es realitzarà on, a criteri del conductor, es compleixin les condicions de seguretat més adients.

Autobusos interurbans: les línies d'autobusos C5 (Terrassa-Sabadell), M7 (Terrassa-Ullastrell), M8A (Terrassa-Matadepera), M11 (Terrassa-Coll d'Estenalles-Mura/Talamanca) i M12 (Terrassa-Rellinars-Castellbell i el Vilar) s'aturaran al Carrer Arquímedes (entre els Carrers Volta i Pare Llaurador) i Galileu (entre la Plaça Josep Freixa i Argemí i el Carrer Irineu), juntament amb les línies exprés E2 (Terrassa-Barcelona) i les línies nocturnes N61 i N64 (Terrassa-Sabadell-Barcelona), N66 (Terrassa-Viladecavalls) i N67 (Terrassa-Vacarisses).

Taxis: la parada de l'Estació de la Rambla d'Ègara es traslladarà provisionalment al Carrer de la Columel·la, des de les 6h del dissabte i fins a les 22h del diumenge. La parada del CAP de la Rambla funcionarà amb normalitat.

APARCAMENTS: Tots els aparcaments tindran restriccions d'entrada i sortida coincidint amb la realització de les activitats que afectin, directa o indirectament, les vies d'accés i sortida dels aparcaments. CONSULTEU ELS ITINERARIS PER ACCEDIR ALS APARCAMENTS AFECTATS

►Facilpk: els pàrquings del Carrer de Sant Leopold, 33, i Plaça de Lluís Companys oferten pel cap de setmana de la fira una tarifa plana de 5€ tot el dia o 3€ per 4 hores, IVA inclòs.

PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA: les persones amb mobilitat reduïda que disposin de targeta d'aparcament podran estacionar a les reserves especials dins els aparcaments públics, a la zona blava sense necessitat d'extreure tiquet, i també a les reserves específiques que es senyalitzaran provisionalment als carrers d'Arquímedes entre els carrers d'Irineu i Volta, Indústria entre els carrers de la Rasa i Pau Claris i Infant Martí entre el Carrer d'Arquímedes i la Rambla d'Ègara.

PER MOURE'T MILLOR… Utilitza el transport públic, la bicicleta o vés a peu. Fes servir el cotxe només si és imprescindible, per estalviar i per millorar la circulació i la qualitat ambiental de la ciutat. Respecta també les normes de circulació per la seguretat de tothom i utilitza les rondes.

A peu: consulta el plànol que representa el temps de desplaçament aproximat de recorregut a peu entre 32 punts de la ciutat de Terrassa. Descarrega'l a: www.terrassa.cat/pasapas

En bicicleta: Consulta la Guia de la bicicleta amb el plànol de la xarxa amb els carrils bici i els itineraris urbans recomanats. Descarrega'l a: www.terrassa.cat/guia-de-la-bicicleta

+ info de mobilitat

Segueix-nos al twitter @trsmobilitat

Entra al nostre web per informar-te: www.terrassa.cat/mobilitat