Mapa de les afectacions del trànsit

(navega sobre les icones per obtenir més informació)

Clica aquí per obrir el mapa general i optimitzar la navegació.

Accediu a la informació dels darrers talls de carrer o restriccions de trànsit:

Afectacions a la mobilitat, el trànsit i el transport públic de la Fira Modernista

TALLS DE CARRER

Rambla d'Ègara: Dissabte i diumenge tallada des de C. Vallhonrat fins a C. Arquimedes en sentit ascendent i des de C. Galileu fins a Plaça Clavé en sentit descendent.

Carrer de Grànius: tallat al trànsit des de dissabte a les 8h fins diumenge a les 23h. Únicament es permetrà el pas a vehicles per accedir al pàrquing del Raval, als vehicles de venedors del Mercat i als participants acreditats de la Fira.

Plaça Josep Freixa i Argemí: tallada al trànsit des de divendres a les 10h, fins dilluns a les 02h. Només es permetrà als veïns accedir-hi als guals entre les 23h i les 9h, de dissabte i diumenge.

Carrer de Nicolau Talló (entre els Carrers Dr. Ullés i la Plaça Freixa Argemí): tallat al trànsit des de divendres a les 10h fins dilluns 8 a les 02h. Es permetrà l'accés a guals entre les 23h i les 02h, de dissabte, diumenge i dilluns.

Carrer de Josep Trueta (des de Pl. Sant Oleguer fins a Pl. Doctor Zamenhoff), Plaça de Sant Oleguer i Carrer de Pi i Maragall (entre la Plaça de Sant Oleguer i el Carrer del Doctor Ullés): tallat al trànsit des de divendres a les 15h fins diumenge a les 23h. Es permetrà l'accés a guals i persones acreditades.

Carrer Volta (entre Rambla d'Ègara i Galileu): tallat al trànsit dissabte i diumenge, de 8 a 23 h. Només es permetrà als veïns accedir-hi als guals entre les 23 h i les 8 h, de dissabte i diumenge. El trànsit d'accés al centre es desviarà pels carrers de Torras García-Montserrat.

Carrer de Pau Claris (entre c. Indústria i Rambla d'Ègara): tallat al trànsit des de dissabte a les 8 h fins dilluns a les 01 h. Es permetrà l'accés als guals.

Carrer Iscle Soler i Cisterna (entre c. Iscle Soler i Portal de Sant Roc): tallats al trànsit de dissabte a les 8h fins diumenge a les 23h, excepte accés a guals i participants acreditats.

PLÀNOL DELS TALLS DE CARRER

TRANSPORT PÚBLIC (dissabte 6 i diumenge 7)

Autobusos urbans: totes les línies circularan pels carrers Arquímedes (sentit nord) i Galileu (sentit sud), realitzant les parades als llocs provisionals indicades al plànol. PLÀNOL DELS DESVIAMENTS DE LES LÍNIES D'AUTOBÚS URBANES

Servei de parada intermèdia en horari nocturn: Tmesa realitzarà, en el servei nocturn, parades intermèdies d'acord amb els següents criteris: podran fer ús de les parades intermèdies les dones, menors de 16 anys, persones grans i persones amb discapacitat, s'atendrà la baixada del bus, no la pujada; la baixada s'efectuarà per la porta davantera de l'autobús; la parada es realitzarà on, a criteri del conductor, es compleixin les condicions de seguretat més adients.

Autobusos interurbans: les línies d'autobusos B8 (Terrassa-Sant Cugat del Vallès-Rubí), C5 (Terrassa-Sabadell), M1 (Olesa-Terrasa-Bellatera), M5 (Terrassa-Vacarisses), M6 (Viladecavalls-Terrassa), M7 (Terrassa-Ullastrell), M8A (Terrassa-Matadepera) i M11 (Terrassa-Coll d'Estenalles-Mura/Talamanca), com és habitual els dissabtes i dies festius, realitzaran parada a l'estació d'autobusos situada a la Plaça Doré. També circularan pels Carrers d'Arquímedes i Galileu i s'aturaran al Carrer Arquímedes (entre els Carrers Volta i Pare Llaurador) i Galileu (entre la Plaça Josep Freixa i Argemí i el Carrer Irineu), juntament amb la línia exprés E2 (Terrassa-Barcelona) i les línies nocturnes N61 i N64 (Terrassa-Sabadell-Barcelona), N66 (Terrassa-Viladecavalls) i N67 (Terrassa-Vacarisses).

Taxis: la parada de taxis de la Rambla d'Ègara es traslladarà al Carrer de Columel·la.

APARCAMENTS

Tots els aparcaments tindran restriccions d'entrada i sortida coincidint amb la realització de les activitats incloses en aquest programa que afectin, directa o indirectament, les vies d'accés i sortida dels aparcaments. CONSULTEU EL PLÀNOL DELS ACCESSOS AMB VEHICLE PRIVAT ALS APARCAMENTS

- Facilpk: els pàrquings del Carrer de Sant Leopold, 33, i Plaça de Lluís Companys oferten pel cap de setmana de la fira una tarifa plana de 5€ tot el dia o 3€ per 4 hores, IVA inclòs.

- SABA: els pàrquings del Raval de Montserrat i Pl. Vella oferten pel cap de setmana de la fira una tarifa de 8,40€ de 6 a 22h, IVA inclòs.

Persones amb mobilitat reduïda: Les persones amb mobilitat reduïda que disposin de targeta d'aparcament podran estacionar a les reserves especials dins els aparcaments públics, a la zona blava sense necessitat d'extreure tiquet i també a les reserves específiques que s'habilitaran provisionalment al Carrer d'Arquímedes, entre els Carrers d'Irineu i Volta i al Carrer Indústria, entre els Carrers de la Rasa i Pau Claris

RECOMANACIONS DE MOBILITAT

Degut al desviament dels autobusos pels Carrers d'Arquímedes i Galileu, es preveu congestió de trànsit en aquestes vies. Evita travessar el centre en cotxe, sempre que sigui possible.Trenca amb els teus hàbits de conducció. Repensa el teu itinerari d'acord amb la nova estructura viària. Utilitza les vies de circumval·lació i accedeix per l'accés més proper a la teva destinació final. Per circular millor, utilitza les Rondes: PLÀNOL DE CIRCULACIÓ PER LES RONDES

Accedeix a la fira a peu, en bici, en bus o en tren.

A peu: consulta el plànol que representa el temps de desplaçament aproximat de recorregut a peu entre 32 punts de la ciutat de Terrassa. Descarrega'l a: www.terrassa.cat/pasapas

En bicicleta: consulta la Guia de la bicicleta amb el plànol de la xarxa amb els carrils bici i els itineraris urbans recomanats. Descarrega'l a: www.terrassa.cat/guia-de-la-bicicleta 

+ Info: http://www.twitter.com/trsmobilitat i https://twitter.com/tmesa_bus