Mapa de les afectacions del trànsit

(navega sobre les icones per obtenir més informació)

Clica aquí per obrir el mapa general i optimitzar la navegació.

Accediu a la informació dels darrers talls de carrer o restriccions de trànsit:

Afectacions al transport públic de la Festa Major de la Maurina

Llocs afectatscarrers de Núria (entre els carrers de Blasco de Garay i Dr. Salvà) i Santa Maria de Mazzarel·lo (entre el Carrer del Pare Llaurador i l'Avinguda d'Àngel Sallent).
Motiu: Festa Major del Barri de la Maurina. 
Data: Del dijous 30 de maig al dilluns 3 de juny.

Des del proper dia 30 de maig a les 9.30h fins el 3 de juny a les 14h, amb motiu de la celebració de la Festa Major del barri de la Maurina, restaran tallats al trànsit els carrers de Núria (entre els carrers de Blasco de Garay i Dr. Salvà) i Santa Maria de Mazzarel·lo (entre el Carrer del Pare Llaurador i l'Avinguda d'Àngel Sallent).

Degut al tall de trànsit del Carrer de Santa Maria Mazzarel·lo, des de les 16h del dijous fins les 14h del dillunsels autobusos de la línia de transport públic urbà L3 (La Grípia-La Maurina), no s'aturaran a les parades de Ca n'Aurell i CAP Oest. Es desviaran pels carrers de Sant Marc, Marconi, Volta, Severo Ochoa i Galvani, i s'aturaran a les parades de Pare Llaurador i CAP Oest de la línia L4. El dijous de 9.30h a 16h, tampoc s'aturaran a la parada sentit la Maurina d'Antoninus Pius, ni a les de Mallorca, Sant Mateu, Núria i Franc Comtat, però sí que ho faran al Carrer de Murillo, a l'alçada del CAP Oest i del Carrer del Pare Llaurador.