Mapa de les afectacions del trànsit

(navega sobre les icones per obtenir més informació)

Clica aquí per obrir el mapa general i optimitzar la navegació.

Accediu a la informació dels darrers talls de carrer o restriccions de trànsit:

Tall de trànsit dels Carrers de la Mina i Mas Adei, i la Plaça de Mossèn Jacint Verdaguer

Lloc afectat: Carrers de la Mina i Mas Adei, i la Plaça de Mossèn Jacint Verdaguer
Actuació: Projecte del Fons de Recuperació Next Generation de la Unió Europea
Motiu: Obres d'urbanització del Carrer de la Mina (2ª fase) i de la Plaça de Mossèn Jacint Verdaguer (1ª fase)
Data: Del 20 al 30 de juny

Del 20 al 30 de juny, amb motiu de les obres d'urbanització: de la primera fase de la Plaça de Mossèn Jacint Verdaguer, i de la segona fase del Carrer de la Mina, la Plaça de Mossèn Jacint Verdaguer i els Carrers de la Mina i del Mas Adei, restaran tallats al trànsit. També restarà tallada al trànsit la cruílla dels Carrers de la Mina i del Mas Adei.

L'accés als garatges dels següents carrers estarà permès, en doble sentit: Carrer del Nord, entre els Carrers de la Societat i la Mina, Carrer del Mas Adei, entre els Carrers de Sant Valentí i la Mina i entre els Carrers de Sant Joan i la Mina, i Carrer de la Creu Gran, entre el Carrer de Sant Antoni i la Plaça de la Creu Gran.

Es podrà circular pels: Carrers del Nord (fins el Carrer de la Societat), de la Societat i de Garcia Humet.

Per dirigir-se cal al sector nord del nucli urbà de Terrassa des de la Plaça del Doctor Robert, es podrà circular pels Carrers del Passeig i Sant Leopold. Els autocars hauran de fer-ho pel Pont del Parc de Vallparadís, l'Avinguda de Jacquard i el Carrer de Prat de la Riba o la Carretera de Castellar.

AFECTACIÓ AL TRANSPORT PÚBLIC: els autobusos urbans de les línies 1, 3, 6, 7 i 10 circularan pel Pont del Parc de Vallparadís, l'Avinguda de Jacquard i el Carrer de Prat de la Riba. S'anul·larà la parada "Creu Gran" del Carrer de Sant Antoni. CONSULTEU EL PLÀNOL DE LES AFECTACIONS AL TRANSPORT PÚBLIC