Mapa de les afectacions del trànsit

(navega sobre les icones per obtenir més informació)

Clica aquí per obrir el mapa general i optimitzar la navegació.

Accediu a la informació dels darrers talls de carrer o restriccions de trànsit:

Tall de trànsit del Pont del Camí Romeu de Montserrat i Carrer del Doctor Fleming

Llocs afectatsPont del Camí Romeu de Montserrat i Carrer del Doctor Fleming
Motiu: Treballs de reparació de la infraestructura de subministrament d'aigua. 
Data: A partir del dilluns 22 d'abril

A partir del dilluns 22 d'abril i durant aproximadament tres setmanes, degut a la continuació dels treballs de reparació de la infraestructura de subministrament d'aigua, el Pont del Camí Romeu de Montserrat i el Carrer del Doctor Fleming restaran tallats al trànsit.

L'accés a la Ronda de Ponent i els barris de Can Boada del Pi i Can Gonteras des del Passeig Vint-i-Dos de Julilol, s'haurà de fer per l'Avinguda de Josep Tarradellas, els ponts de l'Avinguda de l'Abat Marcet o de Can Boada, i l'Avinguda i el Camí de Can Boada.

Degut a l'ocupació d'alguns trams i carrils de la Ronda de Ponent, la circulació a la cruïlla d'aquest vial amb el Pont del Camí Romeu de Montserrat i el Carrer del Doctor Fleming, s'alternarà en ambdós sentits, per regularització semafòrica.

Afectacions al transport públic: la parada de Dr. Fleming es desplaçarà a la rotonda del Passeig Vint-i-Dos de Juliol, abans del Carrer del Dr. Fleming. Els autobusos de la línia 4 (Ca n'Aurell-Can Parellada) sentit Can Parellada, no s'aturaran a les parades de "Can Boada", "2 de Maig", "Joan d'Àustria", "Eugeni d'Ors" i "Plaça Lluís Companys" i circularan pel tram del Passeig Vint-i-Dos de Juliol sentit est entre el Carrer de Sant Marc i la Rambla d'Ègara. Els autobusos de la línia 13 (Rambla d'Ègara-Can Gonteras) sentit Can Gonteras, no s'aturaran a les parades de "Josep Trueta" i "Beethoven" i circularan per l'Avinguda de Josep Tarradellas i la Ronda de Ponent.