Mapa de les afectacions del trànsit

(navega sobre les icones per obtenir més informació)

Clica aquí per obrir el mapa general i optimitzar la navegació.

Accediu a la informació dels darrers talls de carrer o restriccions de trànsit:

Talls de trànsit a la cruïlla dels carrers del Mas Adei, Sant Antoni i Creu Gran, i al Carrer de Salmerón

Lloc afectat: cruïlla dels carrers del Mas Adei, Sant Antoni i Creu Gran, i Carrer de Salméron, entre els Carrers Rovira i Brusí i Ubach i Soler.
Actuació: Treballs de reparació de l'asfalt
Data: Dissabte 25 de novembre (9.30-14h)

Amb motiu de la realització de treballs de reparació de l'asfalt, el proper dissabte 25 de novembre 9.30 a 14h, la cruïlla dels carrers del Mas Adei, Sant Antoni i Creu Gran d'una banda, i el Carrer de Salméron entre els Carrers Rovira i Brusí i Ubach i Soler de l'altra, restaran tallats al trànsit.
AFECTACIONS ALS VEHICLES PRIVATS
Cruïlla dels carres del Mas Adei, Sant Antoni i Creu Gran
Els vehicles privats motoritzats que hagin de dirigir-se a l'aparcament del Carrer de Sant Antoni podran fer-ho pels carrers del Passeig i Sant Cristòfol. Els autocars que arribin des del Carrer Topete a la Plaça del Doctor Robert hauran de girar a l'Avinguda de Jacquard cap a la Carretera de Castellar.
Carrer de Salmerón
L'accés a la Plaça del Doctor Robert des de l'Avinguda de Jaume I es podrà fer: sentit Plaça de la Dona, per la Carretera de Castellar i l'Avinguda de Jacquard, i per l'itinerari del Carrer del Pintor Huguet, el Passeig Vint-i-Dos de Juliol, i els carrers del Nord, Societat i Garcia Humet.

AFECTACIONS AL TRANSPORT PÚBLIC : els autobusos urbans de les línies 1, 3 i 7 es desviaran pel Carrer de Prat de la Riba i el Passeig VInt-i-Dos de Juliol. Els autobusos de la linia 6 sentit la Cogullada es desviaran per l'Avinguda de Jaume I, la Carretera de Castellar, l'Avinguda de Jacquard, el Carrer de Prat de la Riba i el Passeig de Vint-i-Dos de Juliol. S'anul·laran les parades de Creu Gran del Carrer de Sant Antoni, i les de l'Escola d'Òptica, Vallparadís Museus i Vallparadís Universitat del Carrer de Salmerón.