Mapa de les afectacions del trànsit

(navega sobre les icones per obtenir més informació)

Clica aquí per obrir el mapa general i optimitzar la navegació.

Accediu a la informació dels darrers talls de carrer o restriccions de trànsit:

Afectacions al transport públic de la celebració dels Tres Tombs

La celebració dels Tres Tombs, que tindrà lloc el diumenge 18 de febrer, generarà les següents afectacions al servei de transport públic urbà del municipi entre les 11.30 i les 14h, aproximadament:

  • Mentre desfilin els carruatges, quedaran tallats al trànsit: el vial est de la Ronda de Ponent, entre el pont de l'Avinguda de Can Boada del Pi i l'Avinguda de l'Abat Marcet, la cruïlla de la Ronda de Ponent i les avingudes de l'Abat Marcet i Josep Tarradellas, l'Avinguda de Josep Tarradellas, i la Rambla d'Ègara.
  • Sentit nord, els autobusos de les línies urbanes es desviaran per la Carretera de Martorell, l'Àvinguda d'Àngels Sallent, i el Carrer de Santa Maria de Mazarel·lo. També circularan pel Passeig Vint-i-Dos de Juliol (a excepció dels autobusos de la línia 3) i l'Avinguda de Josep Tarradellas. A la cruïlla de l'Avinguda de Josep Tarradellas i el Passeig Vint-i-Dos de Juliol, en funció del desenvolupament de l'esdeveniment, els autobusos podran romandre aturats una estona.
  • Sentit sud, quan els carruatges de la celebració hagin arribat a la Plaça de Ricard Camí, els autobusos circularan per l'Avinguda de Josep de Tarradellas, la Rambla d'Ègara i el Carrer Galileu.
  • Parades: s'anul·laran les parades de la Rambla d'Ègara i del Carrer de la Rasa. S'habilitaran quatre parades provisionals al Carrer Galileu, entre: els carrers Váquez de Mella i Fra Bonaventura Gran, la Plaça Freixa i Argemí i el Carrer Irineu, la Plaça del Progrés i el Carrer de Blasco de Garay, i els carrers Infant Martí i Watt. També es senyalitzarà una parada provisional en ambdós sentits a la Carretera de Martorell, entre la Plaça del Doré i el Carrer d'Arquímedes.
  • PLÀNOL DELS DESVIAMENTS DELS AUTOBUSOS
  • Afectacions al servei de taxis: s'anul·larà la parada de taxis del CAP de la Rambla i es desplaçarà la parada de l'Estació de la Rambla al Carrer de la Columel·la.