Mapa de les afectacions del trànsit

(navega sobre les icones per obtenir més informació)

Clica aquí per obrir el mapa general i optimitzar la navegació.

Accediu a la informació dels darrers talls de carrer o restriccions de trànsit:

Afectacions al trànsit i la mobilitat per la Festa Major 2023

Amb motiu de la celebració de la Festa Major, des del proper dijous 29 de juny fins el dimecres 5 de juliol, es produiran les següents afectacions a diversos carrers del municipi, al servei de transport públic i a la mobilitat amb vehicle privat:

Talls de carrers

Rambla d'Ègara: des de la Plaça del Doré fins al carrer d'Arquímedes, en ambdós sentits, i des del dijous 29 de juny fins a les 5h del dimarts 4 de juliol.

Transports públics

Autobusos urbans: totes les línies circularan pels carrers d'Arquímedes i de Galileu a partir del dijous 29 de juny i fins el dilluns 3 de juliol.

Servei especial

 • Les línies 2, 3, 4, 5, 8 i 9 oferiran servei fins a les 3h de la matinada el divendres, dissabte i diumenge de Festa Major.
 • Divendres i dissabte el Bus de Nit estarà en servei fins a les 5h de la matinada, i el diumenge la línia 9 allargarà el servei fins a les 5h de la matinada, per tal de donar servei a la parada més propera de LA CARPA de Vallparadís (parada Arxiu comarcal).
 • El dimecres dia 5 de juliol, en finalitzar el castell de focs i el rom cremat, també hi haurà un servei especial de les línies 2, 3, 4, 5, 8 i 9 que sortiran de la plaça Lluís Companys i que arribarà als barris.

Servei de parada intermèdia en horari nocturn

 • Tmesa realitzarà, en el servei nocturn, parades intermèdies d'acord amb els següents criteris: podran fer ús de les parades intermèdies les dones, menors de 16 anys, persones grans i persones amb discapacitat, s'atendrà la baixada del bus, no la pujada; la baixada s'efectuarà per la porta davantera de l'autobús; la parada es realitzarà on, a criteri del conductor, es compleixin les condicions de seguretat més adients.

Incidències en el servei

 • El dissabte 1 de juliol, amb motiu de la Cursa Atlètica, de 18.30h a 21.30h, les línies d'autobusos urbans 1, 2, 3, 4, 5, 6 i 9, en comptes de circular per la Rambla d'Ègara sentit nord, circularan per l'Avinguda d'Àngels Sallent i el Passeig Vint-i-Dos de Juliol, i les línies 1, 2, 3 i 6 que habitualment circulen pel Passeig Vint-i-Dos de Juliol sentit oest, circularan per les Avingudes de Jaume I, Abat Marcet i Josep Tarradellas.
 • El dimecres 5 de juliol, amb motiu del Castell de focs, les línies 4, 5, 8 i 9 circularan per la Carretera de Rellinars i el Passeig Vint-i-Dos de Juliol, en comptes de fer-ho per l'Avinguda de Josep Tarradellas.

Autobusos interurbans

 • Les línies d'autobusos B8 (Terrassa-Sant Cugat del Vallès-Rubí), C2 (Martorell-Castellbisbal-Terrassa-Sabadell), C5 (Terrassa-Sabadell), M1 (Olesa-Terrasa-Bellatera), M5 (Terrassa-Vacarisses), M6 (Viladecavalls-Terrassa), M7 (Terrassa-Ullastrell), M8A (Terrassa-Matadepera) i M11 (Terrassa-Coll d'Estenalles-Mura/Talamanca) i M12 (Terrassa-Rellinars-Castellbell i el Vilar), realitzaran parada a l'estació d'autobusos situada a la plaça Doré.
 • Les línies: M1, M5, M6, M7, M8A, M11, M12, les línies exprés E2.1 i E2.2 (Terrassa-Barcelona) i les línies nocturnes N61 i N64 (Terrassa-Sabadell-Barcelona), N66 (Terrassa-Viladecavalls) i N67 (Terrassa-Vacarisses) també s'aturaran al Carrer Arquímedes (entre els Carrers Volta i Pare Llaurador) i Galileu (entre els Carrers la Plaça Josep Freixa i Argemí i el Carrer Irineu).

Taxis

 • La parada de taxis de la rambla d'Ègara entre el carrer del Doctor Cabanes i el portal de Sant Roc es trasllada al carrer Columel·la des de les 7h del dijous 29 de juny i fins a les 5h del dimarts 4 de juliol.
 • També disposeu d'una altra parada davant el CAP Rambla.

Aparcaments

 • Consulta l'emplaçament dels aparcaments públics més propers
 • Tots els aparcaments tindran restriccions d'entrada i sortida coincidint amb la realització de les activitats incloses en aquest programa que afectin, directa o indirectament, les vies d'accés i sortida dels aparcaments. Alguns itineraris d'accés es podran veuran modificats. CONSULTEU EL PLÀNOL DE L'EMPLAÇAMENT DELS APARCAMENTS PÚBLICS MÉS PROPERS PER VEURE ELS APARCAMENTS AFECTATS
 • Facilpk: el pàrquing del Carrer de Sant Leopold oferta pel cap de setmana de la Festa Major una tarifa plana de 5€ tot el dia o 3€ per 4 hores, IVA inclòs.

Persones amb mobilitat reduïda

 • Les persones amb mobilitat reduïda que disposin de targeta d'aparcament podran estacionar a les reserves especials dins els aparcaments públics, a la zona blava sense necessitat d'extreure tiquet i també s'habilitaran tres noves zones d'aparcament de tres places cadascuna als Carrers: Indústria, Vallhonrat i Infant Martí.

Per moure't millor...

 • Utilitza el transport públic, la bicicleta, el vehicle de mobilitat personal o vés a peu. Evita travessar el centre en cotxe. Repensa el teu itinerari d'acord amb la nova estructura viària. Utilitza les vies de circumval·lació i accedeix per l'accés més proper a la teva destinació final.
 • Consulta el plànol de les Rondes i les vies de circumval·lació

A peu

 • Consulta el plànol dels temps de desplaçament a peu entre diferents punts de la ciutat. Descarrega'l a: www.terrassa.cat/pasapas

En bicicleta

+ info de mobilitat