Preguntes freqüents

Quan em puc connectar?

El servei Espai WiFi només funciona durant les hores d'obertura de cada centre on està instal·lat. Als parcs públics on hi ha Espai WiFi l'horari és de 7 a 23 hores tots els dies.

I si tinc problemes?

Hi ha un telèfon d'atenció a l'usuari que us ajudarà a resoldre els dubtes més importants de connexió al servei. Aquest telèfon és el 93 700 14 95.

Cal donar-se d'alta?

No és necessari. Un cop connectats simplement caldrà que accepteu les condicions d'us per començar a navegar.

Altres informacions d'interès:

  • L'Espai WiFi compleix tots els requeriments establerts per la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions, CMT, en relació a les xarxes ciutadanes de titularitat pública. Per aquest motiu la velocitat de connexió està restringida a 256 Kbps per usuari.
  • El servei permet consultar de forma oberta i sense limitacions tota la informació de les webs de l'Ajuntament.
  • El serveix s'ofereix amb sessions de 3 hores de durada, tot i que sempre et pots tornar a connectar a qualsevol dels centres.
  • El servei Terrassa EspaiWiFi està orientat a la navegació web per Internet (protocols http i https). L'ús d'aplicacions diferents a la navegació no es considera part del servei i no són permesos pel sistema (veu ip, P2P,...).
  • El servei no permet accedir a pàgines amb contingut que es consideri inapropiat o èticament dubtós.
  • L'utilització del servei Terrassa EspaiWiFi comporta l'acceptació de totes les condicions d'ús que podeu consultar en aquesta web.