El Campus d'Estiu TU. (Terrassa Universitària), està impulsat pel Consell Universitari de Terrassa a través del servei d'Universitat de l'Ajuntament i compta amb una proposta d'activitats majoritàriament organitzades i impulsades des dels centres universitaris.

Durant els mesos de juny i juliol es programen tallers, cursos, conferències i presentacions destinades a conèixer el campus de Terrassa.

L'objectiu del Campus d'Estiu és apropar el coneixement generat  als centres universitaris del Campus a diferents sectors i fomentar els vincles entre el món universitari, la innovació, les noves tecnologies i la ciutadania a través de la transferència de coneixement.

Les activitats programades abasten diversos àmbits i temàtiques, com ara el cinema, la innovació social, la indústria 4.0, la robòtica i la programació, els projectes multimèdia, la impressió 3D, salut o els videojocs entre molts altres. Unes activitats amb diversos formats i durades que s'imparteixen a diferents ubicacions i centres de la ciutat.

Estan adreçades a tot tipus de públics: infants, estudiants d'ESO i Batxillerat, professorat, pares i mares o ciutadania en general. A més, el programa inclou una activitat que permet conèixer el campus urbà de Terrassa a les persones interessades a través d'una visita guiada pel Campus.