El Campus d'Estiu TU. (Terrassa Universitària) està impulsat pel Consell Universitari de Terrassa a través del servei d'Universitat de l'Ajuntament i compta amb una proposta d'activitats majoritàriament organitzades i impulsades des dels centres universitaris.

Durant els mesos de juny i juliol es programen tallers, cursos, conferències i presentacions destinades a conèixer el campus de Terrassa i les matèries que s'hi investiguen i imparteixen. Les activitats estan adreçades a tot tipus de públic.

L'objectiu del Campus d'Estiu TU. és apropar el coneixement generat als centres universitaris del Campus a diferents sectors i fomentar els vincles entre el món universitari, la innovació, les noves tecnologies i la ciutadania a través de la transferència de coneixement.

Les activitats programades abasten diversos àmbits i temàtiques, com ara el cinema, la innovació social, la ciència, la robòtica i la programació, els projectes multimèdia, la impressió 3D, salut o els videojocs, entre molts altres. Unes activitats amb diversos formats i durades que s'imparteixen a diferents ubicacions i centres de la ciutat.

Estan dirigides a tot tipus de públic: estudiants d'ESO i Batxillerat, Professorat, pares i mares o ciutadania en general. A més, el programa inlcou una activitat que permet conèixer el campus urbà de Terrassa a les persones interessades a través d'una visita guiada pel Campus.

El servei d'Universitats, dins el Campus d'Estiu TU, organitza directament 3 activitats:

  1. Exhibició de projectes d'estudiants del Campus
  2. Descobreix el campus TU: visita guiada al Campus de Terrassa
  3. Conferència: "Protecció de la identitat digital i reputació online a la xarxa"

Podeu consultar el programa 2019 aquí

Més informació:

Vídeo exhibició de projectes d'estudiants del Campus d'Estiu TU. 2018: