L'Ajuntament organitza una festa de cap d'any al Raval de Montserrat amb tots els ingredients per divertir-se i poder rebre el 2018 a la ciutat amb els amics i la família sense necessitat de desplaçar-se. La festa començarà a dos quarts de dotze de la nit. Jordi Ríos i Mònica Pérez, actors dels programes "Polònia i "Crackòvia" de TV3, seran els encarregats de presentar les campanades i d'animar la revetlla, per rebre el nou any amb molt bon humor. Es farà un assaig previ de les campanades i a les dotze de la nit es projectarà un rellotge en un lloc visible perquè tothom pugui celebrar l'entrada del nou any. A continuació es demanarà la implicació del públic per expressar els millors desitjos de cara al 2018 i es donarà pas al ball a càrrec del DJ Javi Trabubu, que oferirà una selecció musical destinada a tot tipus de públic.

En directe per Canal Terrassa

Canal Terrassa retransmetrà en directe les campanades i la festa de Cap d'Any des del Raval de Montserrat. El programa especial, presentat per Mariona Tomàs i amb el suport de la Xarxa Audiovisual Local, començarà a les 23.30 h i es podrà veure per la tele, al canal 45 de la TDT, i també per Internet a través de www.terrassadigital.cat.

Dispositiu de seguretat

Per motius de seguretat, s'establiran tres punts d'accés, oberts des de les 23 h., al Raval de Montserrat: per la plaça de la Font Trobada, el carrer de la Unió i el carrer de la Rasa. En aquests accessos hi haurà punts de control de la Policia Municipal, que comptarà com un reforç de seguretat privada per facilitar l'accés a la revetlla i per evitar l'entrada de recipients de vidre al Raval. Per aquest motiu, es recomana portar les begudes en recipients de plàstic. Tot i així, als tres punts d'accés al Raval de Montserrat es lliuraran també gots de plàstic a tothom que ho demani.

Transport públic

Amb l'objectiu que tota la ciutadania tingui accés a la revetlla de Cap d'Any, estarà operativa la línia L16 (L16 Bus Dnit), que connecta les principals avingudes de la ciutat i que funcionarà fins passades les 4 de la matinada. 

Veniu a la festa! Tothom està convidat!

*Recordeu que estarà prohibit accedir a la zona amb ampolles i gots de vidre.