Cicle Art Terrassa 2021

El Servei de Cultura de l'Ajuntament de Terrassa a través del programa Arts Visuals, ofereix durant tot l'any l'oportunitat de mostrar la producció artística de les creadores, creadors i col·lectius originaris o residents a la ciutat. Pintura, il·lustració, dibuix, gravat, aquarel·les, instal·lació, audiovisuals o cinema són algunes de les disciplines que formen part de les propostes d'enguany.

Aquestes obres s'exposen dins el cicle ART TERRASSA que es desenvolupa a la sala d'exposicions de la Sala Muncunill.

Els artistes, qualsevol que sigui la seva disciplina o formalització del seu projecte, que s'hi vulguin afegir hauran d'atendre les bases de la present convocatòria.

Els projectes presentats seran seleccionats per una comissió d'experts que adjudicarà l'interès artístic dels projectes presentats a partir dels materials lliurats pels l'autors. La selecció es farà una vegada a l'any i s'estudiaran totes les propostes rebudes abans del 31 de maig de l'any immediatament anterior a la programació.

Etiquetes

  • Artista: Joana Arribas
  • Fotografia
  • Del 15 de gener al 13 de març de 2022
  • Inauguració dissabte 15 de gener a les 18:00 h.

Derrotes internes i lluites externes. Es tracta d'un projecte artístic i personal de Joana Arribas, que parla de desetiquetar, de descompondre les històries i vivències, d'autocriticar-se.

És una crida a la sinceritat, la reivindicació  i la reflexió des d'una mirada íntima i femenina, de mare, de dona. Sentiments i capes internes per reconstruir, per analitzar, per acabar sent qui vols ser, qui ets, ser tu.