Imatge gràfica del cicle de formacions i xerrades "Terrassa, ciutat inclusiva i accessible"

L'Oficina de Capacitats Diverses de l'Ajuntament de Terrassa inaugura el nou cicle de formacions i xerrades "Terrassa, ciutat inclusiva i accessible". El programa s'emmarca en el Pla local d'Atenció a les Capacitats Diverses i a l'Accessibilitat 2016-2020 i s'ha dissenyat amb la col·laboració de les entitats de la Taula local de Capacitats Diverses i Accessibilitat

  • D'una banda, les formacions volen dotar d'eines i coneixements les entitats, empreses i serveis, per tal que puguin fomentar la inclusió i l'accessibilitat en el dia a dia de les seves organitzacions. L'oferta formativa, amb places limitades, és gratuïta per a les entitats participants.
  • De l'altra, les xerrades, obertes a la ciutadania i als col·lectius professionals, permetran reflexionar sobre diferents temàtiques relacionades amb les persones amb capacitats diverses, per obrir-ne el debat i millorar-ne l'abordatge de manera col·lectiva.

El cicle presenta una primera programació anual amb sis propostes formatives i de sensibilització per al curs 2018-2019, i neix amb la vocació de consolidar-se com a espai de referència per al foment de la inclusió i l'accessibilitat a la ciutat.

Més informació