Concentració contra la violència. Novembre 2014

Amb l'objectiu de posar de manifest que la violència contra les dones és un dels problemes més greus que té la nostra societat, el dia 25 de cada mes la Regidoria de Polítiques de Gènere i la Comissió 8 de març convoquen una concentració ciutadana contra la violència vers les dones. La finalitat d'aquestes concentracions és manifestar públicament el rebuig davant d'aquest fet i expressar la solidaritat amb les dones que, arreu del món, pateixen qualsevol tipus de violència pel sol fet de ser dones.


Concentració 25 de març al Raval de Montserrat:

El dia 25 de cada mes es convoca concentració ciutadana al Raval contra la violència vers les dones. La del 25 de març no és possible físicament, a causa del confinament pel coronavirus. Però hem trobat una manera alternativa… Una «Concentraió Virtual», Sense mouren's de casa!


A les 19h, penjarem un missatge al facebook, twitter i instagram de l'Ajuntament de Terrassa amb una imatge del Raval. Us animem que a partir d'aquell moment feu comentaris a aquest missatge que podeu acompanyar amb les vostres fotos (selfies amb cartells, de grup....)
Ens trobem al «Raval virtual», ok? #niunames #JosocalRaval #Terrassa​

Moltes gràcies!