A més de diverses activitats puntuals, des del Servei de Polítiques de Gènere de l'Ajuntament s'organitzen, de forma estable, les convocatòries anuals:

Concurs de Cartells per al 8 de Març (2019)

"Connecta't al feminisme"

La Regidoria de Polítiques de Gènere de l'Ajuntament de Terrassa ha convocat el Concurs de cartells 8 de març amb l'objectiu de promoure la implicació ciutadana en la campanya municipal de commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. 

Hi poden participar totes les persones empadronades a Terrassa, sense distinció de sexe ni d'edat.

Les obres que s'hi presentin han de ser originals i inèdites, i han de tractar sobre el tema escollit per a celebrar el Dia Internacional de les Dones. Enguany, ha de girar entorn a la següent temàtica: "Connecta't al feminisme".                                                                

Els treballs s'hauran de lliurar a la seu de l'Àrea de Drets Socials i Serveis a les Persones (ctra. de Montcada, 596. Terrassa) , en horari de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h, i dimarts tarda de 15.30 a 18.30. El termini màxim de presentació serà el 8 de gener de 2019, abans de les 14.30h.

Consulteu aquí les Bases del Concurs de Cartells 8 de març 2019

 

Concursos anteriors:

Premi "Terrassa per la Igualtat de Gènere"

Per distingir les entitats o persones que, a títol individual, destaquen per la seva tasca en favor de la igualtat de gènere, especialment, pel que fa a: la promoció i defensa dels drets de les dones i la igualtat de gènere; el reconeixement, valoració i dignificació de les contribucions de les dones ens els diferents àmbits; la millora de la situació de les dones en tots els àmbits; l'apoderament de les dones; la implicació social en l'eradicació de la violència masclista; i el reforçament de la perspectiva de gènere en el marc de les polítiques sectorials públiques.

En l'edició de 2015, el Premi es va atorgar a la Secretaria de la Dona del Sindicat Comissions Obreres, per la seva llarga trajectòria i la rellevància de les actuacions que ha desenvolupat a favor dels drets de les dones.  Va quedar finalista l'entitat California Sports, per la seva contribució al foment de l'esport femení.