Voldries participar fent de mentor/a voluntari/a generant així un gran impacte directe en el creixement acadèmic-personal d'un/a jove?

Dades de contacte

  • Nom de l'entitat: Fundació Impulsa
  • Persona de contacte: Judit Sanchez (Tècnica de programes)
  • Telèfon de contacte: 623 28 35 27
  • Correu electrònic: [email protected]
  • Xarxes socials:

https://www.fundacioimpulsa.org/ (Web)
@fundacioimpulsa (Instagram)
@fundacioimpulsa (Twitter)

Dades de la crida

  • Títol de la crida: Voldries participar fent de mentor/a voluntari/a generant així un gran impacte directe en el creixement acadèmic-personal d'un/a jove?
  • Data límit de recepció de persones interessades: 30/09/2022
  • Nombre de persones voluntàries necessàries: Il·limitades
  • Lloc: Terrassa o zona Vallès Occidental (A convenir).
  • Jornada o temps de dedicació: 5h mensuals aproximadament en total.

Funcions/tasques

La Fundació Impulsa porta un any treballant a Terrassa gràcies al suport de l'Ajuntament de Terrassa.

El propòsit de la Fundació és promoure la igualtat d'oportunitats dels joves en situació de vulnerabilitat socioecònomica i acompanyar-los en la seva formació i creixement personal. Amb el mètode Impulsa acompanyem joves per oferir-los una beca que els permeti accedir a estudis de formació professional (FP), un ordinador, sessions de treball personal i orientació laboral, i la figura d'una persona mentora que els acompanya. A més a més, promovem la implicació dels joves a la comunitat a través del voluntariat a entitats socials. 

La Fundació compta amb diferents programes que conjuntament contribueixen al propòsit de la mateixa. El programa de Mentoria social és la garantia d'un acompanyament humà i de proximitat, clau per l'èxit del Mètode Impulsa.

Els mentors i mentores són persones voluntàries amb experiència vital i professional que es troben amb els joves de manera regular i n'estimulen el pensament i la reflexió.

També ajuden a detectar i afrontar conflictes, hi comparteixen experiències i, sobretot, els donen suport per utilitzar adequadament tot allò que aprenen. Aquests mentors i mentores d'Impulsa són per tant, un dels recursos fonamentals i diferencials de les beques de la Fundació.

Fes-te mentor Impulsa. Suma't al compromís social.

Requisits

Cerquem persones preferentment majors de 30 anys amb una trajectòria vital i professional consolidada i/o actives en l'àmbit social. Persones vinculades al territori que demostrin sensibilitat social. Busquem persones que transmetin valors com l'empatia, el compromís, la responsabilitat i l'autenticitat, amb la voluntat d'acompanyar a un jove.

Es poden inscriure a través d'aquest enllaç:

https://www.fundacioimpulsa.org/registrementoria/