La Policia Municipal de Terrassa ha començat la nova campanya 2019 per col•laborar a la lluita contra el càncer infantil i ajudar als nens ingressats a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
Amb el lema: Al cancer infantil...¡Dale Candela!, els agents de policia han començat a vendre polseres solidàries  realitzades pels nens afectats de càncer a un preu solidari de 3€, i així poder recaptar fons per a la construcció del nou hospital Pediatric Càncer Center on seguir avançant en la investigació d'aquesta malaltia.
Els agents de policia municipal volen animar a la població de Terrassa i d'altres municipis a sumar-se a aquestes iniciatives i altres que s'aniran publicant al llarg de l'any mitjançant vídeos i xarxes socials.
Els agents demanen la  col•laboració de totes les persones amb ganes de participar en aquesta causa tan il•lisionant i necessària que ens afecta a tots com a societat. Gràcies a tots i totes.

Per seguir-nos i estar informats consulteu:

Video promocional de l'acte solidari "Posa't al seu cap!"

La Policia Municipal de Terrassa va organitzar el dia 17 de setembre de 2018 al recinte firal de Terrassa l'acte solidari: Posa't al seu cap!, on persones de tot arreu donaven voluntarioamente part del seu cabell per recaptar fons per lluitar contra el càncer infantil. L'esdeveniment es va convertir en un gran èxit de participació, batent el rècord de persones que es rapaven el cap simultàniament. Gràcies a tots.

La Policia Municipal de Terrassa col·labora novament amb la lluita contra el càncer infantil

Video promocional "Al cancer infantil...¡Dale Candela!"