"No em posis barreres, no et posis barreres!", lema Dia internacional persones amb discapacitat 2016El 3 de desembre de 2016 Terrassa va commemorar el Dia internacional de les persones amb discapacitat d'una manera molt especial. Va celebrar una jornada inclusiva, adreçada a tota la ciutadania, amb una proposta d'activitats diverses i descentralitzades a tots els districtes de la ciutat. Van ser organitzades per diferents entitats de la Taula local de Capacitats Diverses i Accessibilitat que es van coordinar al voltant d'un Grup de treball. Les activitats van comptar amb la col·laboració d'altres associacions del territori no vinculades a l'àmbit de la discapacitat.

No em posis barreres, no et posis barreres!

"No em posis barreres, no et posis barreres!" va ser el lema del 2016. Entre altres accions, durant la jornada es van repartir tríptics amb consells de tracte adequat amb persones amb discapacitat. Tenien l'objectiu de trencar barreres i facilitar l'establiment de relacions inclusives i positives entre ciutadania amb i sense discapacitat.  

El hashtag #TerrassaTrencaBarreres va unificar totes les fotografies i missatges publicats a les xarxes socials durant el Dia Internacional.

Més informació: