Roll-up del dia mundial de la paràlisi cerebral

L'Ajuntament de Terrassa s'ha adherit un any més a la commemoració del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral.  

Així, la façana de l'Ajuntament es va il·luminar per quart any consecutiu de blau i taronja, els colors del moviment associatiu de les persones amb paràlisi cerebral. Ho va fer dimecres 2 d'octubre, a les 20 h, després d'un acte institucional a l'atri de l'Ajuntament obert a la ciutadania.

L'acte va començar a les 19:30h i va incloure la lectura del manifest 2019, elaborat conjuntament per la confederació ASPACE i la federació FEPCCAT (Federació Catalana d'Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars). La lectura va anar a càrrec de la Fundació Prodis, entitat que dóna suport a nivell local a les persones amb paràlisi cerebral. També hi va haver parlaments d'una representació institucional de l'Ajuntament.

Durant l'acte es va projectar un breu audiovisual que recreava algunes de les situacions més típiques en què els drets de les persones amb paràlisi cerebral es veuen vulnerats.

A més, l'atri de l'Ajuntament va acollir un arbre de paper on la ciutadania podia escriure missatges de suport als drets de les persones amb paràlisi cerebral i penjar-los a les xarxes socials. 

A banda del dia 2, la façana de l'Ajuntament també s'il·lumina el diumenge 6 d'octubre, coincidint amb la data oficial del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral. 

Informació d'accessibilitat de l'acte

  • L'acte va disposar d'interpretació en llengua de signes catalana
  • Icone d'accessibilitat físicaEspai físicament accessible.

Més informació