Digitalització del sector comerç: la importància de la presència online

cartell programa digitalització comerç, adreçat a persones emprenedores del sector comerç que tinguin un màxim de 2 anys d'antiguitat en la seva activitat comercial així com projectes en fase de creació. dimarts 24 i dijous 25 de gener de 13:30 a 16:30. 6 hores de duració. Sala d'actes Edifici Vapor Gran

El món que ens envolta avança ràpidament cap a un escenari on la transformació digital és imprescindible per a qualsevol negoci. La clientela és cada vegada més exigent i estar accessible i localitzable digitalment és bàsic per a qualsevol empresa que vulgui mantenir i augmentar la seva facturació. 

Amb l'objectiu de sensibilitzar el sector del comerç de la importància de la digitalització, facilitar la transformació digital d'aquest sector tot creant avantatges competitius i donar resposta a les noves necessitats dels consumidors digitals, l'Ajuntament de Terrassa coorganitza amb la Cambra de Comerç aquestes jornades de 6 hores de formació + pack de tutories individuals .

Consulta el programa complert

Aquestes jornades s'adrecen a persones emprenedores del sector comerç que tinguin un màxim de 2 anys d'antiguitat en la seva activitat comercial així com projectes en fase de creació.

Un cop finalitzades les jornades formatives, s'ofereixen 10 packs de tutories (per tant el límit seran 10 comerços els beneficiaris). Cadascun d'aquests packs constarà de 6 tutories individuals d'una hora i mitja d'orientació inicial (9 hores de tutorització).

Els requisits i l'ordre de preferència per accedir al pack de tutories individuals d'orientació inicial són:

  • L'empresa ha d'estar en fase de creació a Terrassa o creada amb un màxim d'antiguitat de 2 anys i estar ubicada a Terrassa.
  • Imprescindible l'assistència als dos dies de formació.
  • Cal manifestar l'interès en el tutories el primer dia de la formació.
  • Cal signar un compromís de realització del pack complert de tutories (6 tutories).
  • Anirà per ordre d'inscripció a la formació.

Fes la teva preinscripció aquí.

Coorganitzen el Servei d'Emprenedoria i Economia Social i la Cambra de Comerç de Terrassa:

logo cambra de comerç terrassa

Amb el suport de:

logo catalunya emprèn  logo generalitat