Al setembre de 2003 es va realitzar la primera jornada Ecofòrum que va néixer per a ser un espai comú de debat i d'intercanvi de coneixements tècnic i pràctics sobre diferents aspectes mediambientals, problemes,experiències. Des d'aleshores i amb una periodicitat bianual s'han continuat realitzant aquestes jornades.

Ecofòrum'20: Jornades web sobre Transició Energètica

El Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Terrassa va organitzar la Jornada sobre la transició energética dins del marc de l'ECOFÒRUM 20120, que va tenir lloc els dies 2 i 3 de desembre en sessions web.

 

Podeu consultar les ponències presentades a la jornada:

L'autoconsum de fotovoltaica a l'empresa, avantatges i bonificacions municipals. Dimecres 2 de desembre

 

 

 

 

 

 

 

L'autoconsum de fotovoltaica a l'habitatge, avantatges i bonificacions municipals.Dijous 3 de desembre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ecofòrum 2018: Jornades sobre la nova governança de l'aigua

El Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Terrassa va organitzar la Jornada sobre la nova governança de l'aigua dins del marc del'ECOFÒRUM 2018, que va tenir lloc els dies 10 i 11 d'octubre  a la Sala d'Actes del Vapor Universitari de Terrassa.

 

Podeu consultar les ponències presentades a la jornada:

Ecoforum 2018: La nova governança de l'aigua

Ecoforum 2018: Aportacions a la jornada

Ecofòrum 2016

El Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Terrassa va organitzar la Jornada sobre la contaminació i qualitat de l'aire i la salut dins del marc del'ECOFÒRUM 2016, que va tenir lloc el dia 20 d'octubre  a la Sala d'Actes del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (Rambla d'Ègara, 270).

Podeu consultar les ponències presentades a la jornada: